صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۲ - ۲۷ مهر ۱۴۰۰
دکتر طهرانچی:

کارکرد خبرگزاری آنا مشابه مراکز رشد علم و فناوری برای دانشجویان است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رسانه‌ها از جمله خبرگزاری آنا، ایسکانیوز و فرهیختگان مشابه مراکز رشد علم و فناوری برای دانشجویان است.
کد خبر : 615495

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی در مراسم اختتامیه چهارمین و پنجمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که صبح امروز در سالن دکتر حبیبی واحد علوم تحقیقات برگزار شد، گفت: خداوند در قرآن کریم درباره خلقت الهی و برترین انسان‌ها قسم یاد می‌کند و در آن به قلم که مخلوق بشر است، اشاره دارد. در این زمینه آیه قرآن آمده است که «قسم به قلم و آنچه نوشته می‌شود»، این نشان می‌دهد قلم و چیزی که نگاشته می‌شود در نزد خدا و خلق حرمت بسیار دارد.


وی افزود: دانشگاه در تربیت تخصصی، مهارتی و اجتماعی دانشجویان در سنین ۱۸ تا ۲۱ سال ایفای نقش می‌کند. در هر ۳ نوع آموزش نقش قلم محوری است، در تربیت اجتماعی آنچه در دل و فکر می‌گذرد روی کاغذ آورده می‌شود تا جهت پیدا کند.


دکتر طهرانچی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دارای یک میلیون دانشجو است، خاطر نشان کرد: بیش از ۱۱ هزار اثر در نشریات دانشجویی منتشر شده است. دانشجویان هر شهر، واحد و استان باید در این راستا قلم در دست گیرند که در غیر این صورت تربیت اجتماعی حاصل نمی‌شود. سپس بحث آموزش مطرح است که اگر انجام نشود مهارتی به دست نمی‌آید و متعاقب آن مهارت‌آموزان وارد حوزه تخصصی نخواهند شد.


وی با بیان اینکه رسانه ابراز فضاسازی است، گفت: باید در این زمینه به صورت جدی فعالیت کرد، در دولت جدید جوانانی هستند که در راستای بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی حرکت می‌کنند، نیاز است در هر استان دانشگاه فرهنگ و رسانه داشته باشیم تا هویت‌بخشی کند.


ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه گفت: رسانه‌ها از جمله خبرگزاری آنا، ایسکانیوز و فرهیختگان مشابه مراکز رشد علم و فناوری برای دانشجویان است، این رسانه‌ها نیروساز هستند، جوانی که در خبرگزاری آنا قلم می‌زند راه خود را شروع کرده تا در نهایت به خبرنگار علم و فناوری تبدیل شود.


وی افزود: مقام معظم رهبری در سال ۹۸ بحثی جدی را مطرح کردند، کسانی که در نشریات دانشجویی هستند باید مجموعه‌هایی را برای استمرار حرکت خود بعد از دوران دانشجویی تشکیل دهند و درنهایت شبکه‌ای از نویسندگان فعال در نشریات دانشجویی برای تداوم فعالیت‌ها در حوزه نشر ایجاد شود.


دکتر طهرانچی با اشاره به برنامه ۵ ساله دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: این برنامه ۱۰ بسته دارد که یکی از آن‌ها ارتقای هویت، معنویت و اخلاق بوده که براساس گام دوم انقلاب اسلامی تعریف شده است که استادان، دانشجویان نقش‌آفرینان این حوزه هستند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه گفت: هدف برگزاری جشنواره‌ها، حرکت برای شکل‌گیری شبکه‌های دانشجویی و نویسندگان دانشجو است که آن‌ها گرد هم جمع شوند زیرا دانشگاه آزاد اسلامی در علوم اجتماعی سالانه حدود ۲۵۰ هزار دانشجوی کارشناسی تربیت می‌کند که حداقل ۵۰ درصد آن‌ها باید وارد حوزه رسانه شوند.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر