صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۴ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۰
داودی مطرح کرد؛

تغییر نگاه‌ نامتعارف به صنعت در قالب تشکیل شرکت دانش‌بنیان

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی لنجان عنوان کرد: دانشگاه با تشکیل شرکت دانش‌بنیان می‌تواند نوع نگاه‌های نامتعارف به صنعت به‌خصوص فولاد را تغییر دهد.
کد خبر : 608225

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از لنجان، سیدمسعود داودی در نشست با مدیرعامل و مسئولان شرکت مجتمع صنایع تارابگین ذوب‌آهن اصفهان با تأکید بر اهمیت حفظ محیط زیست و منابع طبیعی در صنعت، اظهار کرد: دانشگاه براساس وظیفه‌ می‌تواند ضمن تغییر نوع نگاه‌های نامتعارف به صنعت به ویژه فولاد، با کمک در قالب تشکیل یک شرکت دانش‌بنیان و با ایجاد حرکت‌های نوآورانه در کنار تجربه متخصصان توانمند شرکت، امکان تولید محصولات جدیدی را از این محصول فراهم کند.


وی با اعلام آمادگی در راستای استانداردسازی محصول سرباره، افزود: دانشگاه وظیفه دارد تا با پشتوانه علمی و ارتباطات، مسیر مصرف این محصول را برای نهادهای متولی کشور تسهیل کند.



سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی لنجان با بیان اینکه دانشگاه زبان گویای صنعت است، اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با ۴۰۰ واحد فعال در کشور ظرفیت و فرصت بسیار خوبی برای مصرف محصول این شرکت خواهد بود.


تولید ۶ میلیون تُن سرباره در ذوب‌آهن


مدیرعامل شرکت مجتمع صنایع تارابگین ذوب‌آهن اصفهان هم با بیان اینکه مرزهای دانش قابل احترام است، یادآور شد: همکاری‌های مشترک بین صنعت و دانشگاه در افق میان‌مدت و بلندمدت راهگشا خواهد بود.


جلال ابوترابی با تشریح تولید سرباره در صنایع کشور با بیان اینکه ذوب‌آهن اصفهان با ۲ میلیون تُن تولید فولاد در سال، ۴۰۰ هزار تُن پسماند سرباره تولید می‌کند، یادآور شد: این در حالی است که فولادسازان کشور در مجموع با ۵۰ میلیون تُن فولاد، ۶ میلیون تُن سرباره تولید می‌کنند.



وی تبیین کرد: پسماند سرباره، محصول فرآیند تولید فولاد است و این شرکت که محصول استراتژیک شن و ماسه را از پسماند کنورتور ذوب آهن تولید می‌کند در عملیاتی، با هدف زیست محیطی و برای جلوگیری از تخریب منابع طبیعی، شن و ماسه آن را برای مصارف راهسازی و ساختمان‌سازی استخراج می‌کند.


مدیرعامل شرکت مجتمع صنایع تارابگین ذوب‌آهن اصفهان با تأکید بر همکاری صنعت با دانشگاه خاطرنشان کرد: سرباره یک پروژه بکر است که باید با تعریف ساز و کارهایی، امکان مصرف حجم زیادی از این محصول در کشور فراهم شود.


انتهای پیام/۴۰۷۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر