صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۹ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۰
در مسیر نخبه‌پروری(۹۲)/ بهرامی در گفت‌وگوی تفصیلی با آنا مطرح کرد؛

اشتغال دانشجویان در تعامل با شهرک‌های صنعتی | مسابقه ملی ایده‌شو با شعار ۱۴۰۰ همراه می‌شود

ارسال ایده‌ به دومین دوره مسابقه ملی ایده‌شو صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی تا دوم آبانرئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت گفت: مهم‌ترین برنامه حال حاضر این باشگاه افزایش تعامل صنعت و دانشگاه و کمک به اشتغال دانشجویان از طریق افزایش مهارت و تعامل با شهرک‌های صنعتی است.
کد خبر : 605910

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای سیاست‌های جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری در زمینه برنامه‌ریزی برای جذب نخبگان و پرورش و هدایت دانشجویان و دانش‌آموزان مستعد به‌عنوان نخستین مرکز شناسایی، جذب، پرورش، هدایت و حمایت پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاهی سال ۱۳۷۷ راه‌اندازی شد.




بیشتر بخوانید:


جذب دانشجویان در بازار کار با ارتقای برنامه‌های مهارتی


مشکل‌گشایی پایان‌نامه‌های دانشجویی در صنعت


اجرای ۱۰ برنامه علمی برای پژوهشگران جوان


۱۷ راهکار برای تحول و پیشرفت انجمن‌های علمی


جذب دانشجویان در بازار کار با ارتقای برنامه‌های مهارتی | ۳ انجمن علمی دانشجویی فعال شد




اکنون دفاتر باشگاه در بیش از ۳۰۰ واحد دانشگاهی و ۱۰۰ آموزشکده سما در سراسر کشور در حال انجام مأموریت شناسایی، هدایت و فعال‌سازی فعالیت‌های خودجوش دانش‌آموزی و دانشجویی و ایجاد روحیه مسئولیت‌پذیری پژوهشی و پرورش دانشجویان و دانش‌آموزان مستعد دانشگاه آزاد اسلامی هستند.


پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی از سال ۱۳۷۷ تاکنون با جذب بیش از ۹۵ هزار عضو از میان دانش‌آموزان و دانشجویان که ۲۳ هزار و ۸۸۳ نفر آنان فعال هستند از اعضای خود حمایت‌های معنوی و مادی انجام داده و در برنامه جدید باشگاه، رویکرد فعالیت‌محوری جایگزین تسهیلات‌محوری شده است.


دومین دوره مسابقه ملی ایده‌شو در زمینه صنایع غذایی، آرایشی بهداشتی و دارویی با رویکرد تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها در دوران کرونا و پساکرونا برگزار می‌شود. مهلت ارسال ایده‌ برای این دوره تا دوم آبان ۱۴۰۰ است.باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد با ایجاد رقابت علمی و سایر فعالیت‌های پژوهشی، زمینه رشد و پرورش بهتر اعضای مستعد خود را ایجاد کند.


خبرنگار خبرگزاری آنا در این شماره از پرونده «در مسیر نخبه‌پروری» برای آشنایی بیشتر با فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت با سپیده بهرامی رئیس این باشگاه گفت‌وگو کرده است که در ادامه می‌خوانیم.


آنا: لطفاً خلاصه‌ای از روند راه‌اندازی باشگاه پژوهشگران جوان واحد دانشگاهی صفادشت بیان کنید.


بهرامی: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت بهمن ۱۳۹۳ توسط این‌جانب راه‌اندازی شد و از آن زمان در خدمت خانواده باشگاه پژوهشگران جوان بوده‌ام. تلاش باشگاه در این سال‌ها جذب، پرورش و حمایت دانشجویان فعال و علاقه‌مند بوده است که با حمایت رئیس و معاون دانشگاه و همراهی معاونت پژوهشی تا حد زیادی به این اهداف دست یافته‌ایم.


توجه به مسائل فرهنگی در کنار پژوهش و آموزش


آنا: فعالیت‌های شاخص و موفقیت‌های اثرگذار باشگاه پژوهشگران جوان واحد صفادشت در گذشته و حال حاضر چه بوده است؟


بهرامی: راه‌اندازی و حمایت از انجمن‌های علمی و برگزاری بازدیدهای علمی و تهیه فصل‌نامه توسط اعضای انجمن، برگزاری کارگاه‌های توانمندسازی به‌صورت مداوم به‌ویژه در دوران کرونا که حدود ۳۰ کارگاه به‌صورت مجازی و سه وبینار نیم‌روزه مشتمل بر سخنرانی‌های تخصصی و یک وبینار ملی برگزار شد، برخی از فعالیت‌های شاخص این باشگاه هستند.


از نقاط قوت باشگاه توجه به مسائل فرهنگی در کنار پژوهش و آموزش است، در این راستا باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد صفادشت به برگزاری کارگاه‌ها و مسابقات فرهنگی و کرسی‌های آزاداندیشی پرداخته است.


از مهم‌ترین فعالیت‌های شاخص باشگاه پژوهشگران جوان واحد صفادشت، برگزاری دو دوره مسابقه ملی ایده‌شو در زمینه صنایع غذایی، آرایشی بهداشتی و دارویی بوده است که دومین دوره آن با رویکرد تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها در دوران کرونا و پساکرونا برگزار می‌شود. مهلت ارسال ایده‌ها برای دومین دوره مسابقه ملی ایده‌شو تا دوم آبان ۱۴۰۰ است و ایده‌های برتر که می‌تواند از موضوعات پایان‌نامه دانشجویان یا ایده‌های دست‌اندرکاران حوزه صنعت و تجارت باشد، توسط حامیان مسابقه تا مرحله تجاری‌شدن مورد حمایت قرار می‌گیرد.


ازجمله حامیان مسابقه مرکز تحقیقات گیاهان دارویی واحد شهرقدس، شرکت داروسازی باریج اسانس، انجمن علوم و فناوری بسته‌بندی ایران، سازمان بسیج علمی پژوهش و فناوری استان تهران، مرکز رشد واحدهای شهرقدس، ملارد و صفادشت، فرآورده‌های لبنی تین (شرکت دامداران)، شرکت گلستان زیتون البرز (سرجیو) هستند که در مرحله اطلاع‌رسانی، داوری و تجاری‌سازی ایده‌ها ما را یاری خواهند کرد.




از جمله دیگر فعالیت‌ها می‌توان چاپ پوستر مسابقه در فصلنامه پاییز مجله علوم و فنون بسته‌بندی و اطلاع‌رسانی در سایت شرکت داروسازی باریج اسانس و انجمن علوم و فناوری بسته‌بندی ایران را ذکر کرد. با انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با معاونت بسیج علمی و پژوهشی استان تهران نیز مقرر شد کارگاه‌هایی به‌صورت مشترک برای افزایش توانمندی صاحبان ایده برگزار شده و امکان حمایت از تمام ایده‌ها در راستای پرورش ایده، تسهیلات ارزان‌قیمت و حمایت در زمینه فروش و تولید ثروت انجام شود.


متقاضیان برای شرکت در مسابقه می‌توانند به سایت bpj.safaiau.ac.ir/match مراجعه کرده و در بخش ثبت ایده وارد شوند و ایده خود را در یکی از زمینه‌های صنایع غذایی و یا آرایشی-بهداشتی و دارویی بارگذاری کنند. درنهایت پس از داوری سه ایده برتر در زمینه صنایع غذایی و سه ایده برتر در زمینه آرایشی-بهداشتی و دارویی انتخاب شده و جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد. تمام اطلاعات ازجمله حامیان، داوران، هزینه ثبت‌نام و پوستر مسابقه در سایت bpj.safaiau.ac.ir موجود است.


تقویت کار تیمی بین دانشجویان با فعالیت در انجمن‌های علمی و برگزاری مسابقات


آنا: مهم‌ترین فعالیت‌های حال حاضر باشگاه پژوهشگران واحد صفادشت چیست و چه سیاست‌گذاری‌هایی را در پیش گرفته‌اید؟


بهرامی: مهم‌ترین سیاست‌گذاری حال حاضر باشگاه افزایش تعامل صنعت و دانشگاه و کمک به اشتغال دانشجویان از طریق افزایش مهارت و تعامل با شهرک‌های صنعتی است که با حمایت و هدایت دانشگاه و همکاری ارگان‌هایی ازجمله معاونت بسیج علمی و پژوهشی استان تهران محقق می‌شود.


از دیگر فعالیت‌های کنونی باشگاه، تقویت کار تیمی بین دانشجویان با فعالیت در انجمن‌های علمی و برگزاری مسابقات است که با حمایت و مشارکت صنعت و ارگان‌ها محقق می‌شود. ازجمله مسابقات پیشِ رو می‌توان دادگاه مجازی با شرکت متقاضیان به‌صورت تیمی یا حمایت و آماده‌سازی تیم انجمن علمی عمران برای شرکت در مسابقات ملی بتن را نام کرد.


آنا: چه پیشنهادها و خواسته‌هایی برای ارتقا و توانمندسازی باشگاه برای همکاران ستادی دارید تا باشگاه بتواند بهتر از گذشته به فعالیت خود ادامه دهد؟


بهرامی: حمایت از علاقه‌مندان در راستای تعامل با صنعت و تسهیل انعقاد قرارداد و تعریف طرح‌های پژوهشی برون‌دانشگاهی که البته همکاران ستاد مرکزی گام‌های بسیار مثبت و مؤثری در این راستا در راستای حمایت ارگان‌های مختلف از پژوهشگران جوان برداشته‌اند که جای تشکر دارد و ادامه این مسیر نتایج ارزشمندی به همراه خواهد داشت.




بیشتر بخوانید:


ورود پژوهشگران جوان به ۶ پردیس در نقاط محروم


جزئیاتی از برگزاری ۳ وبینار در دانشگاه آزاد اسلامی اسلامشهر


برگزاری وبینار «خشکسالی و احیای دوباره زمین همراه با افزایش بهره‌وری برای توسعه پایدار»


وبینار مجازی «آزمون‌های تشخیصی» برگزار شد




توجه به مسائلی ازجمله حوزه بهداشت، امنیت‌ غذایی و موارد چنینی زمینه دستیابی به هدف ارزشمند افزایش تولید از طریق تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها را فراهم می‌کند.


آنا: افتخارات و جوایز ملی و بین‌المللی باشگاه پژوهشگران واحد صفادشت در عرصه اختراعات و تولیدات علمی چگونه بوده است؟


بهرامی: از افتخارات باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد صفادشت، انتخاب به‌عنوان برگزیده نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سال ۱۳۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.


شناسایی و معرفی ایده‌های نو در مسابقات برگزارشده و معرفی آنها به ستاد مرکزی از دیگر دستاوردها بوده است. برگزاری مسابقه ایده شو با رویکرد تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها در دوران کرونا و پساکرون که قطعاً ایده‌های نو و کارآمد در راستای شرایط موجود خواهد داشت، دستاوردی دیگر بوده که در نخستین دوره نیز به معرفی ایده‌هایی ازجمله در راستای تقویت سیستم ایمنی در برابر ویروس کرونا و مواردی از این دست پرداخته شد.


آنا: در راستای آخرین سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی از ستاد مرکزی چه برنامه‌هایی پیش‌رو دارید و دستورکارها چیست؟


بهرامی: تقویت انجمن‌ها و برگزاری مسابقات و جشنواره‌ها که پویایی بیشتر دانشجویان را به‌همراه خواهد داشت ازجمله برنامه‌ها و دستورکارها در راستای سیاست‌های ابلاغی از ستاد مرکزی باشگاه است.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر