صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دکتر طهرانچی اعلام کرد؛

راه‌اندازی ۱۸ دفتر تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از راه‌اندازی ۱۸ دفتر تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.
کد خبر : 592544

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، جلسه شورای راهبری تقریب مذاهب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شریفانی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، مهدی نوید ادهم، دبیر کل هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی، علی سروری مجد، مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام سیدحامد علم‌الهدی، مدیر گروه تخصصی تقریب مذاهب اسلامی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی و سایر اعضا برگزار شد.


راه‌اندازی ۱۸ دفتر تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی


دکتر طهرانچی در این جلسه با تأکید بر اهمیت تقریب مذاهب اسلامی، گفت: اقدامات بسیاری در دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه شکل گرفته است. در این راستا ۱۸ دفتر تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه راه‌اندازی شده که اقدام مثبتی بوده و از بازخوردهای مناسبی در جامعه برخوردار است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن قبول استعفای مولوی اسحق مدنی، مشاور سابق رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور اهل سنت به دلیل شرایط کرونایی، از زحمات و تلاش‌های وی در دوران فعالیت در دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر کرد و افزود: بسیار خوشحالیم که افتخار داشتیم با مولوی اسحق مدنی که سرمایه بزرگی برای جامعه اسلامی به حساب می‌آید، همکاری کنیم. بدون شک از حضور ایشان در جلسات شورای تقریب مذاهب در دانشگاه آزاد اسلامی استفاده خواهد شد.


چشم‌انداز تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی «تربیت تقریبی» است


در ادامه، سروری مجد، مشاور ریاست و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات شش‌ماهه دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه تقریب مذاهب اسلامی، گفت: در این مدت دفاتر جدید تقریب مذاهب اسلامی در واحدهای چابهار، بجنورد، تالش، آستارا و اردبیل افتتاح شده است.


وی با بیان اینکه چشم‌انداز تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی تربیت تقریبی است، تصریح کرد: به این منظور، اقداماتی ازجمله برگزاری جلسات و همایش‌های تخصصی، توجه ویژه به مسئله تقریب مذاهب در مدارس سما و دانشجویان بین‌الملل دانشگاه، برگزاری کارگاه آموزشی فرهنگ تقریب و... در دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است.


دکتر سروری مجد با بیان اینکه اولین همایش تقدیر و گرامیداشت پیشگامان تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی در واحد لارستان برگزار شد، گفت: در این زمینه پیشنهاد شده که دومین همایش تقدیر در واحد تربت جام برگزار شود.


تدوین یک کتاب کامل در حوزه تقریب مذاهب در دانشگاه آزاد اسلامی


در ادامه این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین شریفانی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه یک کتاب کامل در حوزه تقریب مذاهب در دانشگاه آزاد اسلامی در حال تدوین است، خاطرنشان کرد: علاوه بر این کتاب، کتابی دیگر در زمینه تقریب و دانشجویان بین‌الملل دانشگاه نیز در حال آماده‌سازی است.


استفاده از ظرفیت مدارس سما در حوزه تقریب مذاهب اسلامی


نوید ادهم، دبیرکل هیئت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه با بیان اینکه رفتار تقریب‌گرایانه محصول باورها و نگرش‌های تقریبی است، گفت: اگر بخواهیم افراد جامعه باورها و نگرش‌های تقریبی داشته باشند، باید از دوران کودکی و نوجوانی به این مسئله توجه کنیم. از آنجا که دانشگاه آزاد اسلامی همواره پیشگام بوده است، مقرر شد از ظرفیت مدارس سما در این زمینه استفاده شود.


وی ادامه داد: در این خصوص، مسائل تقریبی در مدارس سما به معلمان، مدیران و دست‌اندرکاران آموزش داده می‌شود.


عملکرد قابل قبول و موفق دفاتر تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی


در ادامه، حجت‌الاسلام علم‌الهدی، مدیر گروه تخصصی تقریب مذاهب اسلامی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با ارائه گزارشی از فعالیت کارگروه تخصصی تقریب مذاهب، گفت: دفاتر تقریب مذاهب در دانشگاه با این هدف که فکر تقریب در میان اساتید و معلمان نهادینه شده و سپس در جامعه بروز پیدا کند، راه‌اندازی شد. این دفاتر فعالیتی قابل قبول و موفق داشته‌اند و تأثیرات خوبی در میان دانشگاهیان و فراتر از دانشگاه، در محیط جامعه برجای گذاشتند.


همچنین مولوی اسحق مدنی، مشاور سابق رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور اهل سنت ضمن تقدیر از دکتر طهرانچی بابت همکاری در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: خوشبختانه اقدامات مثبتی در زمینه تقریب مذاهب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته است و امیدوارم که این حوزه با تلاش همکاران، موفق‌تر از گذشته عمل کند.


تقدیر از مشاور سابق رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور اهل سنت


در پایان این جلسه، نامه تقدیر دکتر طهرانچی از اقدامات و فعالیت‌های مولوی اسحق مدنی قرائت شد و با اهدای لوح، از زحمات وی قدردانی به عمل آمد.


در متن نامه دکتر طهرانچی آمده است:


«برادر گرامی جناب مستطاب مولوی محمد اسحق مدنی


با اهدای سلام و تحیات


گام نهادن در مسیر تقریب میان پیروان مذاهب اسلامی و وحدت امت اسلامی، توفیقی بس گران‌سنگ است که خدای متعال به جنابعالی عطا نموده و شما نیز طی سال‌های متمادی این تجربه عظیم را در محافل دانشگاهی و فرهنگی به دیگر نسل‌ها منتقل نمودید.


بدین‌وسیله به‌منظور پاسداشت تلاش مثمر و اقدامات ارزنده وحدت‌آفرین‌تان بخصوص در دوران مسئولیت «مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور اهل سنت»، از جناب‌عالی تقدیر و با استعفای شما با توجه به شرایط کرونایی موافق می‌شود.


امید است با اتکال به درگاه ذات اقدس احدیت، در راه خدمت به اسلام و مسلمین و اهداف مقدس نظام جمهوری اسلامی موفق و مؤید باشید.


محمدمهدی طهرانچی»


انتهای پیام/۴۰۴۰/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر