صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۳ - ۲۶ تير ۱۴۰۰
در مسیر نخبه‌پروری/۷۲ نعمتی در گفت‌وگوی تفصیلی با آنا مطرح کرد؛

کارنامه درخشان پژوهشگران جوان با تجاری‌سازی ۱۲ محصول | تاکنون 72 اختراع ثبت کرده‌ایم

تلاش برای راه‌اندازی خط تولید محصول طرح‌های برتر فناور و دانش‌بنیانرئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه گفت: با جذب ۵.۲ میلیارد ریال اعتبار ۱۲ طرح تجاری و فناوری اعضای باشگاه تجاری‌سازی شده یا در مرحله تجاری‌سازی هستند و تلاش می‌کنیم برای طرح‌های برتر دانش‌بنیانی خط تولید محصول راه‌اندازی کنیم.
کد خبر : 589363

گروه استان‌های خبرگزاری آناـ حسین بوذری؛ باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای سیاست‌های جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری در زمینه برنامه‌ریزی برای جذب نخبگان و پرورش و هدایت دانشجویان و دانش‌آموزان مستعد به‌عنوان نخستین مرکز شناسایی، جذب، پرورش، هدایت و حمایت پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاهی سال ۱۳۷۷ راه‌اندازی شد.


اکنون دفاتر باشگاه در بیش از ۳۰۰ واحد دانشگاهی و ۱۰۰ آموزشکده سما در سراسر کشور در حال انجام مأموریت شناسایی، هدایت و فعال‌سازی فعالیت‌های خودجوش دانش‌آموزی و دانشجویی و ایجاد روحیه مسئولیت‌پذیری پژوهشی و پرورش دانشجویان و دانش‌آموزان مستعد دانشگاه آزاد اسلامی هستند.


این باشگاه از سال ۱۳۷۷ تاکنون با جذب بیش از ۹۵ هزار عضو از میان دانش‌آموزان و دانشجویان که ۲۳ هزار و ۸۸۳ نفر آنان فعال هستند از اعضای خود حمایت‌های معنوی و مادی انجام داده و در برنامه جدید باشگاه، رویکرد فعالیت‌محوری جایگزین تسهیلات‌محوری شده است.


باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد با ایجاد رقابت علمی و سایر فعالیت‌های پژوهشی، زمینه رشد و پرورش بهتر اعضای مستعد خود را ایجاد کند.




بیشتر بخوانید:


از ساخت دستگاه ایستگاه شارژ موبایل تا احیای انجمن‌های علمی


ساخت ۳ محصول هوشمند توسط جوانان نخبه


کرونا مقهور «دوشنبه‌های وبیناری» پژوهشگران جوان




​باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در جدیدترین بررسی‌های جزء ۱۰۰ باشگاه فعال دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته و خبرنگار آنا به همین مناسبت و در تداوم پرونده «در مسیر نخبه‌پروری» گفت‌وگویی را با عباس نعمتی رئیس این باشگاه ترتیب داده است که در ادامه می‌خوانیم.


آنا: خلاصه‌ای از روند راه‌اندازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه بیان کنید.


نعمتی: باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه سال ۱۳۸۰ راه‌اندازی شد و رؤسای باشگاه از آغاز تأسیس تاکنون اورنگ کاووسی، سلیمان جمشیدی، ناصر نظری و علی فرامرزی بوده‌ که فعالیت‌های ارزنده‌ای در دوران تصدی ریاست باشگاه انجام داده‌اند و از سال ۱۳۸۷ تاکنون نیز مسئولیت باشگاه پژوهشگران جوان با این‌جانب است.


آنا: فعالیت‌های شاخص و موفقیت‌های اثرگذار باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در گذشته و حال چه بوده است؟



نعمتی: از سال ۱۳۸۰ تاکنون پژوهشگر فعال باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تهران جنوب و پژوهشگر و چهره استعداد درخشان باشگاه بوده‌ام و سوابق پژوهشی متعدد از قبیل تألیف کتاب تخصصی، چاپ مقالات، ثبت اختراعات، ارائه طرح‌های پژوهشی و ... در کارنامه داشتم، به‌طوری‌که قبل از قبول مسئولیت آشنایی کافی با فعالیت‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در تمام حوزه‌ها داشتم، به همین دلیل سعی کردم از ابتدای مسئولیت در باشگاه واحد میانه برنامه‌ها را به‌گونه‌ای اجرا کنم که هیچ‌گونه خلأ برای فعالیت پژوهشگران جوان و نخبگان باقی نماند و در همه زمینه‌های ممکن مقدمات پیشرفت دانشجویان و اعضا مهیا شود.


علاوه بر اجرای کامل و دقیق برنامه‌های پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در تمام حوزه‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مطابق بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌ها به فکر توسعه اختراعات، فناوری و حمایت از ایده‌های خلّاقانه و طرح‌های فناور، دانش‌بنیان و قابل تجاری‌سازی اعضا بودیم که در کنار حمایت از فعالیت‌های مختلف و طرح‌های پژوهشی اعضا از اختراعات، طرح‌های فناورانه و نوآورانه آنها نیز حمایت‌های مالی و پشتیبانی لازم انجام دادیم.


تلاش برای راه‌اندازی خط تولید محصول طرح‌های برتر فناور و دانش‌بنیان


با جذب ۵.۲ میلیارد ریال اعتبار ۱۲ طرح تجاری و فناوری اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه را از طریق مرکز رشد واحدهای فناوری میانه، پارک علم و فناوری استان آذربایجان‌شرقی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت‌های لازم را انجام دادیم که بیشتر این طرح‌ها اکنون تجاری‌سازی شده یا در مرحله تجاری‌سازی هستند و تلاش می‌کنیم تا برای طرح‌های برتر فناور و دانش‌بنیان خط تولید محصول راه‌اندازی کنیم.


ثبت ۷۲ عنوان اختراع، اخذ پنج مدال برنز در المپیاد اختراعات و جشنواره ملی فناوران، کسب ۱۱ مقام در جشنواره خوارزمی، بنیاد ملی نخبگان، ایده‌های برتر، جشنواره صنعت، فن بازار و ...، کسب ۶ مقام ملی در مسابقات روباتیک، سازه‌های ماکارونی، بتن و ۱۲ محصول فناور بخشی از افتخارات باشگاه واحد میانه است.فعالیت‌های فناورانه، نوآورانه و دانش‌بنیان براساس علاقه‌مندی زیاد این‌جانب علاوه بر فعالیت‌های عادی باشگاه انجام می‌شود. از مهم‌ترین فعالیت‌ها و برنامه‌های شاخص باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزاری کارگاه‌های آموزشی(برنامه‌های توانمندسازی اعضا)، مسابقات علمی، مسابقات فرهنگی، تشکیل بیش از ۹ تیم تخصصی در حوزه‌های مختلف روباتیک، سازه‌های ماکارونی، بتن، الکترونیک، مکانیک و ...، برگزاری بازدیدهای مختلف از صنایع و سازمان‌ها، بازدیدهای علمی و مراکز تحقیقاتی، برگزاری اردوهای فرهنگی، بازدید از نمایشگاه‌های بین‌المللی کتاب، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف پژوهشی و فن بازار در سطح ملی و منطقه‌ای (بیش از ۴۰ مورد)، برگزاری سخنرانی و سمینارهای نیم‌روزه و یک‌روزه، ارائه راهنمایی و مشاوره به اعضا برای ثبت اختراع و شرکت فناور، حمایت از چاپ مقالات، شرکت در کنفرانس‌ها، حمایت از چاپ کتاب اعضا و ... است.


از مهم‌ترین نمایشگاه‌های برگزارشده مربوط به برگزاری نمایشگاه فن بازار و محصولات دانش‌بنیان در مجلس شورای اسلامی بوده است که دو دوره (سالانه) به‌عنوان نماینده دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان و محصولات تجاری استان در مجلس به اعضای هیئت رئیسه مجلس و نمایندگان و دوره (سالانه) به‌عنوان نماینده استان در نمایشگاه هفته پژوهش، نمایشگاه فرهیختگان و نمایشگاه فن بازار برای ارائه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان انتخاب شده بودم.


آنا: مهم‌ترین فعالیت‌های حاضر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه چیست و چه سیاست‌گذاری‌هایی را در پیش گرفته‌اید؟


نعمتی: اکنون برنامه‌ها و فعالیت‌ها مطابق بخشنامه و آیین‌نامه‌های باشگاه طبق روال سابق (شرایط عادی بدون کرونا) در تمام حوزه‌های علمی، آموزشی، پژوهشی، فناوری، فرهنگی و نیز انجمن‌های علمی ـ دانشجویی به‌طور مرتب و دقیق طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، انجام و بیشتر جلسات و برنامه‌ها به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.


تا ریشه‌کن شدن ویروس منحوس کرونا و حضوری شدن دانشگاه‌ها بیشتر برنامه‌ها را به‌صورت مجازی برگزار و اجرا می‌کنیم و در مواقع ضروری حضور اعضا، تیم‌ها و کارگروه‌ها پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند.


برای توانمندسازی اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزاری «دوشنبه‌های وبیناری» را در دستور کار قرار داده‌ایم و در ماه‌های اخیر پنج وبینار با راهبری ستاد مرکزی باشگاه و همکاری انجمن‌های علمی در سطح ملی برگزار کرده‌ایم که با استقبال فراوانی مواجه شده است.


وبینار اقتصاد مقاومتی با رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب، نانو تکنولوژی و تجهیزات مربوط، آشنایی با زبان بدن، آشنایی با فعالیت‌های بانک مرکزی و نیز وبینار ملی با عنوان «مهجوریت قرآن»، مسابقات ایده‌های برتر و فناورانه، مسابقات علمی فجر انقلاب در دهه فجر انقلاب اسلامی، مسابقه علمی گیاهان دارویی، مسابقه علمی فناوری نانو و ویژه‌برنامه‌های فرهنگی با عنوان ماه مبارک رمضان، ماه بهار قرآن، مسابقه فرهنگی با موضوعات نهج‌البلاغه و ... را به‌صورت مجازی برگزار کرده‌ایم.


آنا: چه پیشنهادها و خواسته‌هایی برای ارتقا و توانمندسازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برای همکاران ستادی دارید تا باشگاه بتواند بهتر از گذشته به فعالیت خود ادامه دهد.


نعمتی: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه روز به روز در حال توسعه و پیشرفت است و با جدیت تمام از پژوهشگران جوان، نخبگان، فعالان علمی، فناوری و ... حمایت می‌کند، به‌خصوص که به‌تازگی انجمن‌های علمی زیر مجموعه باشگاه قرار گرفته‌اند و وسعت فعالیت باشگاه بسیار زیاد شد و به این ترتیب وسعت کاری رؤسای باشگاه در واحدهای دانشگاهی نیز افزایش یافت.


اکنون عضو شورای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی نیز هستم و موارد و مشکلاتی که رؤسای باشگاه‌ها با آن مواجه هستند، تناسب نداشتن حق سرپرستی رؤسای باشگاه با میزان کار و فعالیت‌های قابل‌توجه تعریف شده و موجود است (برخی همکاران حتی بدون دریافت اضافه کاری، حق مأموریت و ... صادقانه فعالیت می‌کنند و متناسب‌سازی حق سرپرستی و حمایت از رؤسای باشگاه به مراتب می‌تواند انگیزه کاری آنان را در راستای توسعه فعالیت‌ها افزایش دهد).


انتقاد از کمبود بودجه



کمبود بودجه برای برگزاری برنامه‌ها و فرآیند اداری نسبتاً طولانی در اخذ اعتبار لازم برای تخصیص به پژوهشگران جوان و برگزارکنندگان سخنرانی و ... از دیگر مشکلات رؤسای باشگاه‌های پژوهشگران و نخبگان است، بنابراین پیشنهاد می‌کنیم در راستای رفع این مشکل در هر واحد دانشگاهی حساب و صندوق مجزا ویژه باشگاه پژوهشگران افتتاح و در ابتدای سال مالی، کل بودجه از محل ردیف تخصیصی باشگاه واحدها به حساب آنان واریز و برداشت آن مطابق مقررات با امضای رئیس واحدهای دانشگاهی، معاون علمی، معاون اداری مالی و رئیس باشگاه انجام شود تا پرداخت به‌موقع تسهیلات و حق‌الزحمه‌ها انگیزه پژوهشگران را مضاعف کند.


آنا: افتخارات و جوایز ملی و بین‌المللی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در عرصه اختراعات و تولیدات علمی چگونه بوده است؟


نعمتی: ثبت ۷۲ عنوان اختراع در اداره‌کل مالکیت‌های صنعتی کشور، اخذ پنج مدال برنز در المپیاد اختراعات و جشنواره ملی فناوران و نوآوران، کسب ۱۱ مقام در جشنواره خوارزمی، بنیاد ملی نخبگان، ایده‌های برتر، جشنواره صنعت، فن بازار و ...، کسب ۶ مقام ملی در مسابقات روباتیک، سازه‌های ماکارونی، بتن، ۱۲ محصول فناور تجاری‌سازی شده و در مرحله تجاری، چاپ و ارائه بیش از ۱۰۰ عنوان مقاله در مجلات ISI، علمی پژوهشی، کنفرانس‌های بین‌المللی و ملی معتبر، اجرای ۱۵ طرح پژوهشی و تحقیقاتی، برگزاری بیش از ۷۵ مورد کارگاه آموزشی، سخنرانی، سمینار علمی، برگزاری بیش از ۳۵ مورد مسابقه علمی، پژوهشی و فرهنگی و برگزاری بیش از ۲۵ مورد بازدید علمی، تحقیقاتی و اردوهای فرهنگی ازجمله افتخارات و دستاوردهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه از سال ۱۳۸۸ تاکنون هستند.


برنامه‌های متعددی از طریق باشگاه با همکاری انجمن‌ها انجام می‌شود که چند وبینار در سطح ملی، مسابقات علمی، ویژه‌برنامه‌های فرهنگی، ایجاد صفحات مجازی و وب‌سایت، سخنرانی علمی و خلق اثر هنری معماری از آن جمله است.برگزاری بیش از ۴۰ نمایشگاه پژوهشی و فناوری در سطح ملی و منطقه‌ای اعم از مجلس شورای اسلامی، نمایشگاه‌های فن بازار، هفته پژوهش در محل نمایشگاه بین‌المللی، بنیاد ملی نخبگان، ربع رشیدی تبریز و ...، انتخاب رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به‌عنوان رئیس باشگاه برتر در سطح کشور، برگزیده جشنواره ملی فرهیختگان، رئیس نخستین کارگروه کارآفرینی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان کشور، دبیر نخستین کارگروه مراکز رشد و اقتصاد دانش‌بنیان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان کشور و انتخاب باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به‌عنوان باشگاه برتر در سطح کشور در حوزه اجرای برنامه‌های فرهنگی از دیگر فعالیت‌ها و افتخارات است.


انتخاب باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به‌عنوان باشگاه برتر در سطح کشور در حوزه اجرای برنامه‌های کارآفرینی، انتخاب رئیس باشگاه به‌عنوان رئیس برتر باشگاه در سطح کشور و تجلیل در اجلاس سراسری همدان، انتخاب باشگاه به‌عنوان باشگاه برتر در سطح کشور و تجلیل در اجلاس سراسری خرم‌آباد، انتخاب رئیس باشگاه به‌عنوان رئیس برتر باشگاه در سطح کشور و تجلیل در اجلاس سراسری مشهد مقدس، انتخاب باشگاه به‌عنوان باشگاه برتر در سطح کشور و تجلیل در اجلاس سراسری تهران، انتخاب باشگاه به‌عنوان باشگاه برتر در سطح کشور و تجلیل در اجلاس سراسری ساری بخشی دیگر از موفقیت‌ها و افتخارات باشگاه واحد میانه بوده است.


آنا: آیا باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه دستاورد و محصول شاخصی دارد و برنامه و دستور کاری جدیدی دارید که منجر به تولید محصول شود؟


نعمتی: بله، اکنون ۱۲ محصول فناور توسط اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه به مرحله تجاری‌سازی رسیده و در حال تجاری‌سازی است و از مهم‌ترین محصولات فناور می‌توان دستگاه تعویض روغن الکترومکانیکی خودرو ( با برند و نام تجاری تیسر)، سامانه خانه هوشمند تمام اتوماتیک، محصولات آرایشی و بهداشتی با فرآورده‌های دریایی (صابون و ماسک)، تولید کودهای بیولوژیک و ارگانیک، سیستم روشنایی با قابلیت تاشویی، دستگاه مغناطیس‌کننده آب، بیلبوردهای تبلیغاتی، مینی تراکتور باغبانی، دستگاه علوفه خرد کن با برش شانه‌ای و ... که به‌تازگی یکی از محصولات فناور با عنوان سیستم سنجش تراکم خاک مربوط به شرکت دانش‌بنیان بینا ماشین آسیا با مدیریت چمن‌خواه (عضو کارگروه مخترعان و الکترونیک باشگاه) در مرحله تجاری‌سازی بوده و دارای فروش موردی هستند و تلاش‌های زیادی برای اخذ حمایت مالی و راه‌اندازی خط تولید انبوه از طریق کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی و... انجام شده که امیدواریم حمایت‌ها بیشتر شود.


آنا: در دوره کرونا چه عملکردی داشته و آیا موفق به تولید محصولات ضدکرونا شده‌اید؟


نعمتی: فعالیت‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه مطابق بخشنامه‌ها و آیین‌نامه طبق روال سابق انجام و بیشتر برنامه‌ها به‌صورت مجازی برگزار شده و امور مربوط به پرداخت تسهیلات هم مجازی دریافت و ارائه شده‌اند.


پژوهشگران، اعضای کارگروه‌ها و انجمن‌های علمی تا حد ممکن برای اخذ راهنمایی، مشاوره و اخذ حمایت‌های لازم از طریق فضای مجازی به‌طور تمام‌وقت (و حتی شبانه‌روزی) برای توسعه فعالیت‌ها در باشگاه و انجمن‌ها با رئیس باشگاه در ارتباط بوده‌اند و در مواقع ضروری به باشگاه مراجعه کرده‌اند.


در حوزه ساخت داروی ضد کرونا با توجه به نبود رشته و گروه تخصصی فعالیتی انجام نشده است.


آنا: در راستای آخرین سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی از ستاد مرکزی چه برنامه‌هایی پیش‌ رو دارید و دستورکارها چیست؟


نعمتی: برنامه‌های باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اعم از حوزه‌های علمی، پژوهشی، فناوری و فرهنگی مطابق برنامه‌ریزی‌های انجام شده اجرا خواهند شد که مهم‌ترین آنها توسعه و گسترش برگزاری وبینارهای تخصصی در سطح ملی، مسابقات علمی و تخصصی به‌صورت مجازی، مسابقه ایده‌های فناورانه، ویژه‌برنامه‌های فرهنگی، مسابقات و سخنرانی‌ها، حمایت از اختراعات و طرح‌های اعضا با قابلیت تجاری‌سازی، حمایت از طرح‌های پژوهشی اعضا، توسعه انجمن‌های علمی و دانشجویی، توسعه فعالیت‌ انجمن‌های علمی مانند برگزاری مسابقات علمی در سطح منطقه و ملی، وبینارهای تخصصی در سطح ملی، تهیه نشریه‌های علمی دانشجویی، مسابقات ایده‌های فناورانه و مسابقات خلق اثر هنری در حوزه معماری، همکاری و مشارکت با مراکز علمی و تحقیقاتی، بازدیدهای علمی با رعایت پروتکل بهداشتی، گسترش صفحات مجازی و وب‌سایت، تولید محتوای چندرسانه‌ای، تلاش برای اخذ حمایت و راه‌اندازی خط تولید محصول فناورانه و دانش‌بنیان اعضا و توسعه و معرفی محصولات دانش‌بنیان و فناور اعضا در وب‌سایت رسمی دانشگاه هستند.


آنا: با توجه به قرارگرفتن انجمن‌های علمی زیر نظر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان از چه تعداد انجمن علمی و در چه زمینه و گروه‌هایی برخوردارید، ارزیابی شما از کارکردهایشان چیست و آیا برنامه‌ای برای پیشرفت آنها دارید؟


نعمتی: اکنون هفت انجمن علمی و دانشجویی فعال (به‌طور ترکیبی) شامل انجمن اقتصاد و امور بانکی، انجمن معماری، انجمن گیاهان دارویی و کشاورزی، انجمن الکترونیک و کامپیوتر، انجمن شیمی، انجمن حقوق، انجمن حسابداری و مدیریت داریم؛ کارگروه‌های علمی دیگری از جمله کارگروه معارف، کارگروه قرآن و عترت، کارگروه ادبیات و علوم انسانی، کارگروه تربیت بدنی، کارگروه مکانیک و خودرو و کارگروه عمران و ... در حال فعالیت هستند و تلاش می‌کنیم مجوز لازم برای تبدیل این کارگروه‌ها به انجمن‌های علمی و دانشجویی رسمی اقدام کنیم.


برنامه‌های متعددی از طریق باشگاه با همکاری انجمن‌ها انجام می‌شود که چند وبینار در سطح ملی، مسابقات علمی، ویژه‌برنامه‌های فرهنگی، ایجاد صفحات مجازی و وب‌سایت، سخنرانی علمی و خلق اثر هنری معماری از آن جمله است.


برنامه‌ریزی‌های لازم برای پیشرفت انجمن‌ها نیز در دست اقدام است که برگزاری مسابقات علمی در سطح منطقه و ملی، وبینارهای تخصصی در سطح ملی، تهیه نشریه‌های علمی و دانشجویی، برگزاری مسابقات ایده‌های فناورانه و مسابقات خلق اثر هنری در حوزه معماری، همکاری و مشارکت با مراکز علمی و تحقیقاتی، بازدیدهای علمی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، گسترش صفحات مجازی و وب‌سایت، تولید و محتوای چندرسانه‌ای و ... برای پیشرفت انجمن‌ها در حال اجراست.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر