صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۸ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۰
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی:

دستگاه‌های اجرایی نباید نوشابه‌های گازدار توزیع کنند

علی دل پیشه گفت: علی‌رغم توصیه‌ها در بسیاری از دستگاه‌ها هنوز نوشابه گازدار در وعده‌های غذایی به کارمندان داده می‌شود که باید به‌جای آن از آب و دوغ‌های بدون گاز استفاده شود.
کد خبر : 584626

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، علی دل پیشه در نشست کارگاه آموزشی بهبود تغذیه کارکنان که امروز در این وزارتخانه برگزار شد، امروز ۸ خردادماه بابیان اینکه الگوی بیماری‌ها مدت‌زمان زیادی است که هم در جهان و هم در ایران تغییر کرده و از بیماری‌های عفونی به غیر واگیر بدل شده است، گفت: یکی از راه‌های کنترل شیوع بیماری‌های غیروواگیر بررسی دوره‌ای سلامت و تأمین محیط کار سالم در بخش‌های اداری است که موجب افزایش بهره‌وری کارمندان هم خواهد شد.


وی با اشاره به اینکه بیش از سه میلیون نفر به‌صورت رسمی و غیررسمی در مجموعه دولت حضور دارند، اظهار کرد: در همین راستا و بر اساس مصوبات، تمام دستگاه‌های اجرایی موظف هستند نسبت به تدوین و اجرای برنامه عملیاتی بهبود وضعیت سلامت کارکنان در راستای بسته پایه خدمات کارکنان دولت که توسط وزارت بهداشت تهیه‌شده است اقدام کنند و هر ۶ ماه یک‌بار گزارش عملکرد خود را به دبیرخانه ارسال کنند.


رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، بابیان اینکه همه دستگاه‌های اجرایی موظف هستند از توزیع نوشابه‌های گازدار در غذاخوری‌ها خودداری کنند، بیان کرد: متأسفانه علی‌رغم توصیه‌ها در بسیاری از دستگاه‌ها هنوز نوشابه گازدار در وعده‌های غذایی که به کارمندان ارائه می‌شود، توزیع می‌شود درحالی‌که باید از آب و دوغ‌های بدون گاز استفاده شود.


وی ادامه داد: همچنین همه دستگاه‌ها موظف هستند در تهیه مواد غذایی عرضه‌شده در واحدهای غذاخوری خود فقط از روغن‌های دارای نشان استاندارد و با اسید چرب ترانس پایین‌تر از ۱۰ درصد و همچنین از نمک‌های یددار تصفیه‌شده استفاده کنند.


دل پیشه در پایان اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم با اجرای این مصوبات، سلامت کارکنان دولت را که قطعاً در صورت سلامت، امکان ارائه خدمات بهتری را به مردم‌دارند، تأمین کنیم.


انتهای پیام/ ۴۱۶۱

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه نوشابه
ارسال نظر