صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۳۳ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
مدیر بنیاد چهارم خرداد:

ایثارگری زنان در دفاع مقدس به‌خوبی بیان نشده است

مدیر بنیاد چهارم خرداد گفت: زنان در دفاع مقدس پابه پای مردان در همه عرصه‌ها ایثار می‌کردند؛ اما متأسفانه این ایثارگری‌ها به‌خوبی بیان نشده است.
کد خبر : 582502

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از دزفول، محمدرضا سنگری در نشست تخصصی نخستین همایش ملی نقش زنان در پایداری، مقاومت و توسعه شهری ویژه گرامیداشت چهارم خرداد -روز مقاومت و پایداری مردم دزفول- با بیان اینکه دفاع مقدس را باید به عنوان میراث فرهنگی به نسل‌های آینده معرفی کنیم، بیان کرد: در جنگ هشت‌ساله، بانوان نیز مانند مردان ایثارگری‌های زیادی کردند، از رزمندگان پرستاری می‌کردند، لباس آنها را می‌شستند و پابه پای مردان در همه عرصه‌ها ایثار می‌کردند؛ اما متأسفانه این ایثارگری‌ها به خوبی بیان نشده است.


وی گفت: بانوان در عرصه جهاد و شهادت نیز نقش داشتند و همسران و فرزندان خود را به حضور در جبهه‌ها تشویق می‌کردند.


مدیر بنیاد چهارم خرداد پایداری زنان در عرصه امنیت را یادآور شد و بیان کرد: زنان در هشت سال دفاع مقدس پابه پای مردان پست شبانه می‌دادند و در مواردی دزد هم دستگیر می‌کردند که نشانه جسارت و دلیری آنهاست.


این استاد دانشگاه مطرح کرد: بانوان دزفول در طول جنگ تحمیلی پایداری در عرصه تولید را نیز به نمایش گذاشتند به‌طوری‌که با وجود جنگ، تولید کشاورزی کشور سال به سال بیشتر می‌شد و در کنار این فعالیت‌ها آنان در تولید شال، دستکش، ترشی و عسل نیز فعال بودند و خلاقیت‌های زیادی داشتند.


این نویسنده و محقق عاشورایی، پایداری بانوان دزفول در حوزه فرهنگ، اندیشه و تفکر را از ویژگی‌های آنان دانست و گفت: هنوز برخی از آثار برجسته زنان چاپ و منتشر نشده‌اند که این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد و به نسل‌های بعد منعکس شود.


سنگری با ستایش شهادت‌طلبی زنان دزفول در هشت سال دفاع مقدس گفت: افزون بر ۴۵۰ زن شهید در شهرستان دزفول داریم که آمار بالایی است.


سلامت تحت تاثیر شرایط فیزیولوژیکی، اقتصادی و سیاسی است


عضو هیئت علمی گروه پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول نیز سلامتی را یکی از نیازهای اساسی بشر دانست و گفت: زن مربی برنامه‌ریزی سلامت جامعه است؛ بنابراین باید در جوامع مختلف به سلامت زن توجه شود.


لیلا نیسی افزود: سلامت تحت تاثیر شرایط فیزیولوژیکی، اقتصادی و سیاسی است، از طرفی یکی از مهم‌ترین ابعاد سلامت انسان، سلامت زن است؛ زیرا آسیب پذیرتر است و باید مورد توجه قرار گیرد.


وی زنان را تشکیل دهنده نیمی از جمعیت جامعه دانست و گفت: اگر درخصوص سلامت زنان غفلت شود، خطرات بیشتری روی سلامتی بشر خواهد داشت؛ بنابراین جوامع باید ارتقا و سلامت جسمی، فرهنگی و معنوی زنان را مدنظر داشته باشند و در این خصوص آگاه‌سازی کنند.


این عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی دزفول با بیان اینکه زنان در نظام سلامت جزو دریافت کنندگان خدمات سلامت هستند، افزود: در شرایط بحرانی  کرونا زنان بیشترین سهم را در ارائه خدمات سلامت دارند.


به گزارش آنا، به پاس قدردانی از رشادت‌های مردم دزفول در طول هشت سال دفاع مقدس، چهارم خرداد به عنوان روز دزفول، روز مقاومت و پایداری در تقویم ثبت شده است.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر