صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۹ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۰
در گفت‌وگو با آنا عنوان شد؛

برگزاری دوره‌ها و کلاس‌های مهارتی دائمی در پساکرونا

معضل اصلی در آموزش مجازی کندی سرعت اینترنت استمعاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان گفت: در بازه پساکرونا برنامه‌هایی برای برگزاری دوره‌ها و برخی از کلاس‌های مهارت‌افزایی و مانند آن در فضای مجازی به‌طور دائم در دستور کار این دانشگاه قرار دارد.
کد خبر : 580212

حسین خوشدل در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره وضعیت آموزش مجازی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اظهار کرد: این واحد دانشگاهی از نخستین واحدهای دانشگاهی در استان اصفهان بوده که کلاس‌های مجازی خود را با شیوع کرونا و تعطیلی کلاس‌های حضوری آغاز کرد.


وی افزود: برای راه‌اندازی این سبک آموزشی نخست با یک شرکت خصوصی و سپس با همکاری مرکز استان از یک سیستم آموزش مجازی پیشرفته بهره‌مند شده و اکنون نرم‌افزار مورد استفاده دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان «ادوبی کانکت» است که از مشهورترین نرم‌افزارهای استفاده شده در سطح جهان در حیطه آموزش مجازی است.


معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان بیان کرد: معضل اصلی در بخش آموزش مجازی کندی سرعت اینترنت و یا قطعی‌های مقطعی شبکه است که امیدواریم از مهر کلاس‌های حضوری برقرار شود. با این وجود برنامه‌ریزی برای احتمال برگزاری مجدد کلاس‌های مجازی برای سال تحصیلی جدید با مرکز استان صورت گرفته است.


این استاد دانشگاه اظهار کرد: از برنامه‌های پیش‌رو استفاده از فضای سایت دانشگاه برای اطلاع‌رسانی بهتر و بیشتر به استادان و دانشجویان برای برگزاری امتحانات آتی است، بار گذاری فیلم‌های آموزشی برای استفاده بهتر از سامانه به‌ویژه در ایام امتحانات و استفاده از طراحی سؤالات به‌صورت چندلایه و تصادفی در برگزاری امتحانات پایان ترم و  افزایش پهنای باند در ایام امتحانات از دیگر برنامه‌های مدنظر است.


خوشدل تأکید کرد: با توجه به اینکه احتمالاً استفاده از فضای مجازی بعد از پایان شرایط کرونا در کشور بیش از پیش استفاده می‌شود، برنامه‌هایی برای برگزاری دوره‌ها و برخی از کلاس‌های مهارت‌افزایی و مانند آن در فضای مجازی به‌طور دائم در دستور کار دانشگاه قرار دارد، به همین منظور احتمال اختصاص سرورهایی برای این امر برای همیشه در حوزه انفورماتیک دانشگاه برنامه‌ریزی می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر