صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۴ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۰
علم در سایه رمضان/۲۳؛

دانش‌آموزان در ماه مبارک رمضان چه مواد خوراکی را مصرف کنند؟

دانش‌آموزان در ماه مبارک رمضان به منظور جلوگیری از ضعف جسمی و ذهنی باید دستورالعمل‌های خاصی را در تغذیه خود رعایت کنند.
کد خبر : 579846

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، دانش‌آموزان در گروه‌های سنی مختلف از جمله اقشاری از جامعه هستند که همواره باید مراقب سلامت جسم و ذهن خود باشند. بدن دانش‌آموزان به خصوص در دوره ابتدایی در حال رشد است از همین رو آن‌ها به طور دائم به مواد غذایی مغذی نیاز دارند. باتوجه به تغییر الگوی غذایی و زمان صرف وعده‌ها در ماه رمضان دانش‌آموزان باید به توصیه پزشکان توجه کرد تا توانایی لازم برای کسب موفقیت در آزمون‌های درسی خود را داشته باشند.


دانش‌آموزان در زمان درس خواندن بیش از هر قسمتی دیگری از بدن به مغز تکیه می‌کنند و همانطور که متخصصان در مقالات علمی بارها بیان کرده‌اند مغز برای عملکرد مناسب به انرژی نیاز دارد. این انرژی از طریق مواد غذایی به نواحی مختلف بدن از جمله مغز می‌رسد. در ادامه مواد غذایی مناسب برای دانش‌آموزان روزه‌دار را بیان می‌کنیم:


خوراکی‌های مناسب برای دانش‌آموزان در ماه رمضان


نفیسه حسینی یکتا مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: خانواده‌ باید به دانش‌آموزان در ماه مبارک رمضان توجه ویژه‌ای داشته باشند. بهتر است دانش‌آموزان در وعده سحر تخم مرغ و خرما میل کنند زیرا این مواد خوراکی انرژی زیادی دارد و دانش‌آموز در طول روز احساس گرسنگی نمی‌کند. همچنین توصیه می‌شود این گروه از روزه‌داران از سبزیجاتی مانند هندوانه و کاهو در فاصله بین افطار تا سحر استفاده کرده تا کمتر دچار تشنگی شوند.


وی افزود: سریع و با عجله غذا خوردن صدمات جبران‌ناپذیری به بدن زده و زمینه‌ بیماری‌های معده را مهیا می‌سازد. از همین رو بهتر است خانواده‌ها دانش‌آموزان را برای وعده سحری مدتی زودتر بیدار کرده تا غذای خود را در آرامش میل کنند. بدن دانش‌آموزان تقریباً به تمامی مواد مغذی نیاز دارد لذا بهتر است در وعده‌های افطار و سحر لبنیات، میوه‌ها و سبزی، نان‌ها و غلات سبوسدار، گوشت‌ها وپروتئین‌ها مصرف شود.


انتهای پیام/4144/

انتهای پیام/

ارسال نظر