صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۴ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۰
آنا گزارش می‌دهد؛

جنجال از ریو تا توکیو؛ وقتی بازیکن سالاری در ورزش ایران حرف اول را می‌زند/ اعتراض به حق یا سوءتفاهم!

در حالی پاداش پای سکوی ورزشکاران از سوی کمیته ملی المپیک اعلام شد که ملی‌پوش والیبال همچون المپیک ریو دست به حواشی و جنجال زد!
کد خبر : 576267

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، کمتر از سه ماه دیگر به برگزاری مسابقات مهم و حساس المپیک توکیو زمان باقی مانده است و کمیته ملی المپیک هم برای بالابردن روحیه ورزشکاران المپیکی یا کسانی که به دنبال سهمیه المپیک در ماه‌های آخر هستند پاداش پای سکوی ورزشکاران مدال‌آور در آوردگاه توکیو را اعلام کرد. طبق اعلام کمیته ملی المپیک، به مدال‌آوران طلایی در آوردگاه توکیو 10 هزار دلار، به مدال‌آوران نقره و برنز به ترتیب 5 هزار و 3500 دلار تعلق می‌گیرد. این اقدام در سایر کشورها هم برای بالابردن روحیه ورزشکاران انجام می‌شود هر چند که در ایران مبلغ آن در مقایسه با سایر کشورها ناچیز است. به خصوص اینکه پاداشی که برای مدال‌آوری در المپیک توکیو در نظر گرفته شده است با پاداش‌ المپیک ریو برابر است و تنها با توجه به افزایش نرخ ارز در کشور ایران به لحاظ ریالی این پاداش تفاوت دارد.


پس از تعیین رقم پاداش پای سکوی ورزشکاران، اولین واکنش از سوی محمد موسوی لژیونر و ملی‌پوش والیبال بود، او در صفحه مجازی خود در انتقاد به این موضوع نوشت: «داداش به نظر من زحمت نکشید راضی نیستیم تو دردسر بیوفتین. 2 تا داستان هست که طرف 4 سال پوستش کنده میشه تو بالاترین سطح ورزش دنیا قرار میگیره پاداشش 240 تومن که اگه شانس بیاره و به دلار جهانگیری حساب نکنن 10% مالیات کم میشه 224 تومن که دیگه حساب کنید اون بنده خدای قهرمان چیکارش میتونه بکنه داستان دوم ورزش‌های گروهی هست که ما جزوشون هستیم بر فرض محال قهرمان بشیم نصف میشه این عدد. خدایی دمتون گرم عالی هستین. واسه اولین بار خداروشکر می‌کنم ما مدال نمیگیریم چون واقعاً زور داشت بعد مدال المپیک این باشه پاداش من که اگه این مدال رو بگیرم و این پاداش رو دریافت کنم قطعا همون قدر میزارم روش پس میدم که دینی گردنمون نیوفته.»



پس از انتشار این پست جنجالی، سرپرست کاروان ورزشی ایران هم اعلام کرد: «اگر والیبال، بسکتبال و شمشیربازی روی سکو بروند آنها هم پاداش تمام پای سکو را دریافت می‌کنند.» به این ترتیب هر کدام یک از رشته‌های تیمی در میدان المپیک از جمله والیبال، بسکتبال و شمشیربازی در صورت کسب سکو به صورت کامل پاداش می‌گیرند. اما نکته جالب توجه در اینجا اعتراض ملی‌پوش والیبال ایران است که همچون 5 سال پیش در جریان مراسم رژه بازی‌های المپیک ریو جنجال و حواشی به وجود آورد.


در مردادماه سال 95 در جریان مراسم افتتاحیه المپیک ریو کاروان ورزشی ایران هم مثل همه کشورها در مراسم رژه شرکت کرد، اما با این تفاوت که سعید معروف، شهرام محمودی و محمد موسوی سه ملی‌پوش والیبال ایران در مراسم افتتاحیه المپیک حضور پیدا نکردند. غیبت این سه بازیکن جنجال‌های زیادی را به دنبال داشت و موسوی در واکنش به انتقادها عنوان کرد که اندازه نبودن لباس‌ خودش، معروف و محمودی در مراسم رژه شرکت نکردند. هر چند که چند ساعت پیش از برگزاری افتتاحیه مراسم، عکسی از سعید معروف با لباس افتتاحیه منتشر شده بود. البته در آن زمان گفته شد آنها در اعتراض به اینکه به سرپرست تیم ملی والیبال لباس فرم نداده بودند تا در مراسم رژه شرکت کند دست به چنین اقدامی زدند.


به هرحال مراسم رژه المپیک ریو با حواشی والیبالیست‌ها به پایان رسید و حالا درست کمتر از سه ماه دیگر به برگزاری المپیک 2020 توکیو آن‌ها باز هم دست به حواشی و جنجال زدند. پاداش پای سکوی کمیته ملی المپیک اگرچه مبلغ زیادی در مقایسه با کشورها نیست اما این پاداش در صورت کسب سکو به هر کدام از رشته‌های تیمی به صورت جداگانه به بازیکنان پرداخت می‌شود که مبلغ رقم قابل توجهی خواهد بود.


موضوع مهم دیگری که در صحبت‌های موسوی به چشم می‌آید عدم نتیجه‌گیری تیم ملی والیبال در آوردگاه توکیو است. صحبت از عدم نتیجه‌گیری و خدا را بابت آن شکر کردن هم یکی از موضوعات عجیبی است که از یک ملی‌پوش شاهد هستیم. این در حالی است که فدراسیون والیبال برای حضور قدرتمند تیم ملی والیبال در میدان المپیک با ولادیمیر آلکنو یکی از مربیان طراز اول روس در والیبال دنیا قرارداد بسته است تا ملی‌پوشان والیبال که برای دومین بار جواز حضور در المپیک را از آن خود کردند عملکرد مثبتی داشته باشند و حالا چنین انگیزه‌ای از سوی یکی از مهره‌های کلیدی و تأثیرگذار تیم ملی جای تعجب دارد. بازیکنی که در کمتر از سه ماه مانده به مسابقات المپیک از عدم نتیجه‌گیری صحبت می‌کند این سوال را در ذهن‌ها ایجاد می‌کند با چه انگیزه‌ای قرار است در تیم ملی حاضر شود و در مسابقات المپیک که از حساسیت‌ بالایی برخوردار است به میدان برود!


به نظر می‌رسد موضوع بازیکن سالاری در ورزش ایران سال‌هاست که باب شده است و بدون شک اگر متولیان ورزش به آن بی‌توجهی کنند اثرات مخربی را برای ورزش ایران در آینده خواهد داشت.


انتهای پیام/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر