جمعیت دانشآموزی سمای دزفول در سال ۱۴۰۰ افزایش مییابد
علی افروس در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در حوزههای مختلف در سال ۱۴۰۰ را تشریح و اظهار کرد که در زمینه توسعه رشتهها با وجود محدودیتهای زیاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سیاست دانشگاه در ایجاد رشتهمحلهایی است که ظرفیت ورودیهای دانشجو حداقل شده است.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با کمک ارتقای استادان و بازتعریف رشتههای بینرشتهای در حوزههای علوم انسانی، فنیمهندسی و حوزه رشتههای پیراپزشکی تلاشهایی انجام داده است که پس از قطعیشدن اطلاعرسانی خواهد شد؛ اما در سال ۹۹ دو رشته جدید به رشتههای واحد دزفول اضافه شد. درباره جذب دانشجویان خارجی نیز روند روبهرشدی در پیش رو داریم و امیدواریم که در سالهای آتی روند جذب این دانشجویان نیز بیشتر شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول با بیان اینکه سال ۱۳۹۹ پس از پیگیریهای فراوان موفق به اخذ مجوز راهاندازی هفتمین مدرسه سمای دزفول شدیم، ادامه داد: اکنون در حال آمادهسازی فضای فیزیکی این مدرسه هستیم و بهزودی آن را راهاندازی خواهیم کرد.
اجرای مجموعهای وسیع از اقدامات و تلاشهای فرهنگی در مدارس سما
افروس بیان کرد: جمعیت دانشآموزی مدارس سمای دزفول در سال ۱۳۹۹ را با تلاشها و اقدامات انجامشده به بیش از ۱.۵ برابر (۵۷ درصد رشد) در مقایسه با سال ۱۳۹۷ رساندیم و با توجه به برنامهریزیهای انجامشده پیشبینی میکنیم در سال ۱۴۰۰ نیز افزایش قابلتوجهی در جمعیت دانشآموزی سمای دزفول داشته باشیم.
وی اظهار کرد: از دیگر موارد خوبی که برای سال ۱۴۰۰ برنامهریزی شده، اجرای مجموعهای وسیع از اقدامات و تلاشهای فرهنگی در سطح مدارس و دانشکده سمای دزفول است و سال جاری نیز مانند سه سال قبل، شاهد کسب رتبههای برتر فرهنگی دانشکده و مدارس سمای دزفول در سمای کشور خواهیم بود.
رونق فعالیتهای پژوهشی در سال 1400
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در بخش دیگری از گفتوگوی خود با آنا عنوان کرد که سال ۱۴۰۰ تفاهمنامهها و فعالیتهای درآمدزایی، گسترش شرکتهای دانشبنیان در مرکز رشد و تجاریسازی محصولات، توسعه کارگاهها، آزمایشگاهها و فضاها ازجمله ظرفیتهای خالی دانشگاه که واحد دزفول را به یکی از دانشگاههای شاخص در سال ۱۳۹۹ مطرح کرد، ادامه خواهد یافت.
افروس افزود: با رختبربستن کرونا از کشور و پس از واکسیناسیون با حضور بیشتر استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در محیط کارگاهها و آزمایشگاهها شاهد روند افزایشی و ایجاد شرکتهای دانشبنیان و استقرار آنها در کارگاه، آزمایشگاه و مراکز رشد، خواهیم بود تا علاوهبر ایجاد تولیدات بیشتر در حوزههای دانشبنیان و رونق بیش از گذشته فعالیتهای پژوهشی بتوانیم در زمینه درآمدهای غیرشهریه نیز گامهای خوبی برداریم.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/