شهید چمران نمونه بارز استاد تراز انقلاب اسلامی است
به گزارش خبرنگاه حوزه تشکلهای دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اختتامیه جشنواره شهید چمران با حضور آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و دبیر علمی جشنواره، سید محمود هاشمی، رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، ابنالدین حمیدی، جانشین بسیج اساتید کل کشور و حجتالاسلاموالمسلمین شریفانی، نماینده رهبر انقلاب در دانشگاه آزاد برگزار شد.
هاشمی گفت: توجه به توسعه علم و حمایت از علما و دانشمندان از توصیههای مؤکد ادبیات دینی ماست و رهبر معظم انقلاب هم توجه خاصی به فراهم آوردن زمینههای پیشرفت علمی و حمایت همهجانبه از نخبگان دارند.
وی ادامه داد: از جمله اهدافی که میتوان برای برگزاری این جشنواره ذکر کرد تأکید بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و سه محور خودسازی، جامعهسازی و تمدنسازی، شناسایی نخبگان بهویژه جوانان در حوزه علم و فناوری در سطح ملی و تقدیر از شخصیتهای برجسته علمی و انقلابی در سطح جهان اسلام است، ازاینرو این جشنواره به نام اندیشمند فرزانه شهید دکتر مصطفی چمران که نمونه بارز استاد تراز انقلاب اسلامی است، نامگذاری شد.
هاشمی گفت: محورهای جشنواره را نیز با تأکید بر بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تعریف کردیم و حدود ۷۲ اثر به جشنواره ارسال شده که ۱۱ مورد آنها مورد پذیرش واقع و دستهبندی مقالات نیز براساس ولایت فقیه، امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی انجام شد.
وی افزود: در گروه داوری مقالات از حضور داوران خارجی هم استفاده کردیم که در کیفیت و سطح مقالات پذیرفته شده نیز مؤثر بود.
شهید چمران نماد بازگشت به خویشتن است
آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و دبیر علمی جشنواره در ادامه مراسم گفت: در برگزاری جشنواره سعی داشتیم که بخشی از محتوای جشنواره به پژوهش و تأمل زندگی و منش شهید چمران اختصاص پیدا کند. اندیشمندی که از بهترین شرایط تحصیلی و پژوهشی در دانشگاه برکلی و یکی از مراکز پیشرفته جت برخوردار بود و اگر میخواست یکی از ثروتمندترین دانشمندان جهان شود امکانش را داشت؛ اما به سرزمین اسلام برمیگردد آن هم نه یک زندگی راحت در تهران بلکه به امام موسی صدر در لبنان میپیوندد و مصلحت زمان را میشناسد.
وی گفت: این همان مفهوم تمدنسازی و بازگشت به خویشتن است و هدف ما هم از برگزاری جشنواره و بررسی پژوهشهای محققان یافتن شاخصهای تمدنسازی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب مبتنی بر منش چنین اندیشمندانی است.
دانشگاه، در زمینه حل مسئله میدانداری کند
در ادامه جشنواره ابنالدین حمیدی، جانشین بسیج اساتید کشور گفت: اساتید بسیجی که در صحنه علم وارد شدهاند لازم است وارد کارهای پژوهشی کوتاه مدت و زودبازده و کمهزینه شوند که در این صورت مورد حمایت سازمان بسیج اساتید قرار خواهند گرفت و گروههای علمی مسئلهمحور با روشهایی علمی کوتاه مدت و میانبر در سازمان بسیج اساتید کشور تعریف شده است.
وی افزود: اندیشکدههای راهبردی برای کشف سیاستهای علمی همان چیزی است که بارها توسط رهبر معظم انقلاب بر ایجاد و فعالیت آنها در حوزه علوم تاکید شده است و به اساتید انقلابی در این باره سفارش کردهاند.
ابنالدین حمیدی گفت: اندیشکدههای راهبردی برای کشف سیاستهای حل مسئله از ماموریتهای بسیج اساتید است و انتظار میرود دانشگاه در این زمینه میدانداری کند و سازمان بسیج اساتید هم از این دست فعالیتها .حمایت خواهد کرد.
شریفانی، رئیس نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه مراسم گفت: شاید از خود بپرسیم چگونه دکتر مصطفی چمران، شهید چمران شد؟ یا چگونه شهید قاسم سلیمانی به چنین توفیقی دست یافت؟ مطالعه این شخصیتها حکایت از اخلاص در تمام مراحل خودسازی، جامعهسازی و تمدنسازی و همه مجاهدتها دارد و تامل و تحقیق بر تفکر و عملکرد این شخصیتها علم جامعهسازی اسلامی است.
انتهای پیام/پ
انتهای پیام/