قرصهای لاغری را زیر نظر پزشک مصرف کنید
مهدی احتشامی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، در مورد استفاده از قرص های لاغری گفت: عوارض جانبی داروهای کاهش وزن بسته به نوع دارویی که می خورید و نحوه کار مواد داروییشان متفاوت هستند.داروهای محرک مانند «فنترمین» ممکن است که منجر به بی خوابی، افزایش فشار خون، میزان ضربان سریع قلب، بی قراری، وابستگی به دارو و سو مصرف شوند بنابراین باید حتما این قرصها زیر نظر پزشک مصرف شوند.
وی افزود: یکی از محصولات پرطرفدار لاغری، پودرهای لاغری و فيبرداراست. مصرف روزانه دو تا سه ليوان از محلول اين پودر با آب، سبب حجيم شدن معده و در نتيجه کاهش اشتهاي افراد می شود. از طرف ديگر به علت خاصيت ملين بودن فيبر، حجم مدفوع را افزايش داده و در نتيجه آب بدن را کاهش مي دهد و در صورت مصرف طولانی مدت اين پودرها موجب دفع املاح، ويتامين های بدن و اختلال در سيستم گوارش بدن می شود.
این متخصص تغذیه گفت: شمار بسیاری از داروها که به طور غیرقانونی در بازار برای کم کردن وزن وجود دارند مورد تائيد وزارت بهداشت نيستند، ترکيبات سازنده آنها معلوم نيست و دارای عوارض بسيارخطرناک هستند.
احتشامی درباره رعایت بایدها و نبایدهای لاغر شدن بیان کرد: براي لاغر شدن به اراده خوب، رژيم غذايی مناسب و ورزش منظم احتياج داريد. درصورتی که استفاده از هرنوع دارويی لازم بود، آن دارو فقط بايد با دستور پزشک تهيه و مصرف شود، هرگز تحت تاثير تبليغات وسوسه کننده رسانه ها و شبکه های مختلف قرار نگيرد.
وی گفت: از خرید و مصرف داروهایی که اطرافیانتان آن را پیشنهاد می کنند، جدا پرهيز کنيد زيرا ممکن است مکانيسم بدن شما با آن ها فرق داشته باشد و آن دارو هيچ کمكی به شما نكند.
انتهای پیام/4148
انتهای پیام/