صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۳ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۹
مدرس حوزه کسب‌وکار:

هوش هیجانی بیش از ۷۰ درصد در موفقیت هر سازمانی مؤثر است

مدرس حوزه کسب‌وکار گفت: ضریب هوشی افراد حدود ۴ تا ۲۴ درصد در موفقیت هر سازمان مؤثر است در صورتی که هوش هیجانی، می‌تواند بیش از ۷۰ درصد در موفقیت سازمان مؤثر باشد.
کد خبر : 566418

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان، سیدمهدی میررفیع در دوره آموزشی مدیریت کسب‌وکار، تصمیم‌گیری و روش حل مسئله که به همت مرکز آموزشی تجارت نوین و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اظهار کرد: عوامل مختلفی ازجمله محیط، وراثت، تغذیه، آب‌وهوا و... در ضریب هوشی تأثیر دارند و  طبق آخرین تحقیقات صورت گرفته ضریب هوشی افراد حدود ۴ تا ۲۴ درصد در موفقیت سازمان مؤثر است در صورتی که هوش هیجانی می‌تواند بیش از ۷۰ درصد در موفقیت سازمان مؤثر باشد.


وی افزود: برای نخستین‌بار هوش هیجانی را گاردنر معرفی کرد که امروزه به‌عنوان علم در جهان مطرح است. هوش هیجانی می‌تواند در مدیریت احساسات و هیجانات مؤثر باشد. علت‌های هیجان می‌تواند شامل موارد مختلف بوده و تحقیقات نشان داده که شدت هیجانات در زنان در قیاس با مردان بیشتر است. هوش هیجانی شامل پارامترهایی مانند خودآگاهی، خودمدیریتی، دیگران آگاهی و مدیریت روابط می‌شود.


مدرس حوزه کسب‌وکار با ذکر نمونه‌هایی در زمینه هوش هیجانی گفت: هوش هیجانی قابل ارتقا بوده و با شغل‌های مختلف ارتباط دارد به‌نوعی که ۶۰ درصد شغل‌ها با هوش هیجانی مرتبط است. با افزایش هوش هیجانی فرد در هر سازمانی، شاهد رشد و ارتقای آن مجموعه خواهیم بود و شکی نیست که تصمیم‌گیری به‌موقع از خسارات مادی و معنوی افراد در زندگی جلوگیری می‌کند.



میررفیع با ذکر نمونه‌هایی از افراد مختلف که می‌توانند هوش هیجانی را در فرد تحت تأثیر قرار دهند، اضافه کرد: افرادی که وارد هر نوع چالشی می‌شوند، افرادی که توانایی در تغییر حال عمومی دارند، افرادی با اعتمادبه‌نفس بالا و افرادی که منزوی نیستند و در فعالیت‌های گروهی شرکت می‌کنند از نمونه افرادی هستند که می‌توانند در هوش هیجانی فرد مؤثر واقع شوند.


وی درباره انواع تقسیم‌بندی صورت گرفته هوش عنوان کرد: انواع هوش شامل هوش کلامی، بصری، طبیعت‌گرا،  معنوی، موسیقی، بدنی و جنبشی و هوش محاسباتی است. امروزه شاهد هستیم برخی افراد از هوش کلامی بالا و برخی هوش معنوی و... برخوردارند و برخی از افراد دارای ضریب هوشی بالا بوده که جزء افراد موفق و حتی ثروتمندترین افراد در جهان به شمارمی‌روند.


مدرس حوزه کسب‌وکار مدیریت و برنامه‌ریزی را امر مهم در موفقیت دانست و ادامه داد: مسیرهای نیل به موفقیت بر اساس تصمیم‌های مبتنی بر دانش و آینده‌نگری است.


انتهای پیام/4121/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر