صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۳ - ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
در دیدار مشترک مسئولان مطرح شد؛

استقبال مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل از ایجاد مدرسه عالی مهارتی

مدیرعامل مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران عنوان کرد که از گسترش فعالیت مدرسه عالی مهارتی به سایر حوزه‌های مرتبط با صنعت کشتی‌سازی استقبال می‌کنیم.
کد خبر : 560584

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، احسان محمدی‌نژاد  معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در ادامه بررسی ظرفیت‌های صنعتی استان هرمزگان برای راه‌اندازی مدارس عالی مهارتی  در بازدید از مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران با مدیرعامل این مجموعه گفتگو کرد.


مدیرعامل مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران در حاشیه این بازدید با تأکید بر قدمت صنایع دریایی و وجود ظرفیت‌های فراوان در هرمزگان و به‌دنبال آن وجود فرصت‌های مختلف در این حوزه با استقبال از راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی، این طرح را بسیار کاربردی و ارزنده ارزیابی کرد.


حمید رضائیان‌اصل افزود: با وجود ظرفیت‌ها و امکانات بسیار خوب در مجتمع کشتی‌سازی، همکاری دو مجموعه می‌تواند از طریق تشکیل کارگروه مشترک آموزشی و پژوهشی و پیگیری راه‌اندازی مدرسه جوشکاری صنعتی و زیر‌آب به‌عنوان پله نخست این حرکت آینده روشن‌تری را برای وضعیت اشتغال جوانان هرمزگانی ترسیم کند.


وی افزود: از گسترش فعالیت مدرسه عالی مهارتی به سایر حوزه‌های مرتبط با صنعت کشتی‌سازی استقبال می‌کنیم.



راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی جوشکاری صنعتی و زیرآب


محمدی‌نژاد هم با تأکید بر تصمیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر‌عباس مبنی بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی جوشکاری صنعتی و زیرآب گفت: با توجه به گسترش صنایع مختلف از جمله پالایشگاه‌های نفت و گاز، صنایع کشتی‌سازی و وجود مناطق ویژه صنعتی در نقاط مختلف استان و به‌ویژه مگاپروژه‌های منطقه مکران در شرق هرمزگان که ظرفیت اشتغال بسیار بالایی را ایجاد می‌کند، لزوم مهارت‌آموزی و آماده‌سازی نیروی کار ماهر  مورد نیاز این پروژه‌ها بیش از پیش احساس می شود.


دبیر شورای نظارت و هماهنگی سمای هرمزگان با تأکید بر ظرفیت کشتی‌سازی به‌عنوان یک صنعت مادر که تخصص‌های مختلف را در خود جای داده است، گفت: همکاری مشترک  این مجتمع و دانشگاه از طریق استفاده از نیروی استادکار  ماهر و باتجربه و سایت‌های عملیاتی این مجتمع از یکسو و ظرفیت‌های علمی و کارگاهی دانشگاه از سوی دیگر، طلیعه یک اتفاق بزرگ در تکمیل پازل مهارت‌آموزی و اشتغال به همراه دارد.



به گزارش آنا، محمدی‌نژاد با بازدید از بخش‌های مختلف مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران با استادان فن و مهندسین مشغول به کار در پروژه‌های ساخت، تعمیر و نگهداری انواع شناورها و سکوهای نفتی به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر