صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

چند توصیه برای حفظ سلامتی در آلودگی هوا

با توجه به این‌که آلودگی هوا خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد مصرف برخی موادغذایی می‌تواند به‌عنوان یک عامل پیشگیری‌کننده در تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.
کد خبر : 553808

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سرمای هوا و پدیده وارونگی یکی از مهم‌ترین عوامل ماندگاری آلودگی هوا در کلانشهرها محسوب می‌شود و از آنجایی که امسال همزمان با شیوع همه‌گیری کرونا هم مواجه هستیم اهمیت این موضوع دوچندان می‌شود؛ به‌‌ویژه این‌که بنا بر اذعان برخی از دانشمندان، آلودگی هوا بر ابتلا به کرونا و آسیب‌پذیری سیستم ایمنی بدن تأثیرگذار است.


براین اساس مجموعه اقداماتی خود می‌تواند در تقویت سیستم ایمنی مؤثر بوده و خطر آسیب‌پذیری در برابر آلودگی هوا را کاهش دهد. برخی از این اقدامات بدین شرح است:


تا حد امکان مایعات به‌ویژه آب مصرف شود.


مصرف شیر مفید است چون شیر مانع جایگزین شدن سرب در بدن  می‌شود.


در روزهای آلوده از مصرف غذاهای پرچرب و فست‌فود پرهیز شود.


اسیدهای چرب امگا 3 همچون گردو، تخم کتان، ماهی‌های چرب و روغن ماهی یک سپر دفاعی عالی در برابر آلاینده‌ها هستند.


منابع خوراکی غنی از منیزیم همچون مغز خشکبار، اسفناج، تخم کدو، ماست و حبوبات، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کنند و همچنین در تسکین مجاری تنفسی نقش مفید دارند.


مصرف سیگار و قلیان در روزهای آلودگی هوا ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و تنفسی را دو چندان می‌کند.


ویتامین ث و مواد غذایی حاوی آن بهترین آنتی اکسیدان برای مقابله با آسیب ناشی از مولکول‌های رادیکال آزاد در اثر تماس با آلاینده‌های هوا است.


مرکباتی همچون پرتقال، نارنگی، لیمو و گریپ فروت، توت فرنگی، هویج و غلات سبوس‌دار برای کاهش خطرات آلودگی هوا بسیار مهم است.


سبزی‌ها را بیشتر به صورت تازه و خام مصرف شود چون ویتامین‌های آن به خصوص ویتامین C بیشتر حفظ می‌شود.


انتهای پیام/4105


 


انتهای پیام/

برچسب ها: آلودگی هوا کرونا
ارسال نظر