صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون آموزشی وزارت علوم خبر داد؛

تصویب طرح تعاون بین دانشگاهی و هیئت علمی وابسته

معاون آموزشی وزارت علوم در تشریح برنامه های راهبردی این وزارتخانه از تصویب طرح «تعاون بین دانشگاهی و هیئت علمی وابسته در راستای ارتقای کیفیت آموزش عالی کشور» خبر داد.
کد خبر : 553072

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از وزارت علوم، علی خاکی صدیق در پاسخ به پرسشی درباره اقدامات معاونت آموزشی این وزارتخانه برای ارتقای کیفیت آموزش عالی در ایران اظهار کرد: به دنبال طرح ارتقای کیفی آموزش در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، چند برنامه راهبردی پیگیری شد از جمله تصویب دو طرح در جلسات گذشته شورای گسترش و برنامه‌ریزی وزارت علوم است که طرح تعاون بین دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی یکی از آنهاست.


خاکی صدیق در این خصوص گفت: در طرح تعاون بین دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، دانشگاه‌های کوچک‌تر و تازه تاسیس‌تر برای استفاده از امکانات و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های توانمندتر می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند؛ به‌طوری‌که دانشگاه‌ها می‌توانند با یکدیگر طی پروتکلی که تعریف شده به‌عنوان دانشگاه معین و دانشگاه متقاضی همکاری‌های آموزشی و پژوهشی داشته باشند.


وی اضافه کرد: به این صورت دانشگاه متقاضی می‌تواند برنامه‌های تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری را با استفاده از امکانات و اعضای هیئت علمی دانشگاه معین عملیاتی کند.


خاکی صدیق با بیان اینکه کلیه دانشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم شامل این طرح می‌شوند، افزود: این طرح از سال ۱۳۷۷ به تصویب وزیر وقت رسیده بود، ولی اکنون به‌روزرسانی شده و به کلیه دانشگاه‌ها ابلاغ شده است.


معاون آموزشی وزارت علوم عنوان کرد: طرح دوم؛ طرح هیئت علمی وابسته است. در وزارت علوم برای اعطای مجوز رشته‌های کارشناسی ارشد و دکتری یک معیارهایی قائل شده‌ایم. بعضی از موسسات آموزش عالی کشور ممکن است شرایط راه‌اندازی رشته را نداشته باشند در این حالت آن دانشگاه می‌تواند با استفاده از عضو هیئت علمی وابسته با مرتبه دانشیاری و استادی نیاز خود را برطرف کند و درخواست راه‌اندازی رشته را داشته باشد البته این دو طرح باید در چارچوب یک قرارداد مشخص و شفاف بین دانشگاه متقاضی و دانشگاه معین انجام شود.


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر