صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۴ - ۱۰ دی ۱۳۹۹

فواید تخمه کدو برای سلامتی

تخمه کدو دارای مزایایی بسیار زیادی است و خوردن آن برای سلامتی توصیه می‌شود.
کد خبر : 552845

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، تخمه کدو یکی از دانه های مورد علاقه بسیاری از افراد است که انواع مختلفی داشته و به دلیل فواید و طعم خوبی که دارد در بین مردم از  محبوبیت بالایی برخوردار است.


در این گزارش مهمترین‌ترین مزایا وفواید تخمه کدو برای سلامتی را برای شما معرفی می‌کنیم:


۱- تخمه کدو حاوی ویتامین E است که این ویتامین به جلوگیری از آسیب سلول‌ها و حتی به بهبود سریع زخم کمک می‌کند.


۲- تخم کدو حاوی درصد بالایی از منیزیم و فسفر است که به تقویت استخوان‌ها و محافظت در برابر پوکی استخوان کمک می‌کند.


۳- این خوراکی مغذی به کاهش وزن شما کمک می‌کند؛ زیرا باعث تقویت احساس سیری می‌شود.


۴- تخمه کدو یکی از منابع غذایی است که از طریق آن می‌توانید فیبر بدست آورید و عملکرد دستگاه گوارش را بهبود دهید.


۵- تخمه کدوی سفید برای بیماران دیابتی گزینه ایده آل بوده، زیرا برای کنترل سطح کلسترول در خون مؤثر است.


۶- این نوع از تخمه یکی از آجیل‌هایی است که به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند، زیرا حاوی آنتی اکسیدان و روی است که برای کنترل فشار خون بالا مفید است.


۷-تخمه کدو سطح انرژی بدن شما را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد، زیرا حاوی مقادیر زیادی کربوهیدرات و پروتئین است.


۸- حاوی مقادیر زیادی اسید فولیک است که یکی از بهترین اسید‌های مورد نیاز یک زن باردار به شمار می‌رود.


۹- به تقویت توانایی‌های ذهنی و افزایش چشمگیر تمرکز کمک می‌کند.


۱۰- تخمه کدو به شما کمک می‌کند تا از خود در برابر سرطان محافظت کنید، زیرا از تقسیم سلول‌ها که منجر به تومور‌های سرطانی می‌شود جلوگیری می‌کند.


۱۱- این دانه در بهبود خلق و خوی فرد نقش مهمی دارد و احساس تنش را کاهش می‌دهد.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر