صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
محققان استرالیایی مطرح کردند؛

قرنطینه بروز آریتمی قلبی را کاهش داد

محققان دانشگاه آدلاید نشان می‌دهد قرنطینه ناشی از کرونا باعث کاهش آریتمی قلبی شده است.
کد خبر : 552379

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از تک اورگ، بحران جهانی کرونا تاکنون منجر به مرگ صدها هزار نفر شده است. بااین‌حال، ازنظر برخی افراد، دوران قرنطینه درواقع برای سلامتی آنها مفید بود.مطالعه جدید دانشگاه آدلاید نشان داد که اعمال قرنطینه درواقع باعث کاهش دوره‌های آریتمی شده است.


دانشمندان طی یک بازه زمانی 100 روزه (اوج دوران موج اول کرونا)، 5963 بیماران دارای دفیبریلاتور کاشتی قلبی در ایالات‌متحده را شناسایی و بررسی کردند.



دانشمندان این داده‌ها را با دوره مشابه سال قبل مقایسه کردند و دریافتند که موارد آریتمی در هنگام قرنطینه با 39 درصد کاهش، بسیار کمتر شده است.


اگرچه اعمال قرنطینه باعث افزایش بیکاری، تعطیلی مشاغل و استرس در مورد سلامتی خانواده‌ها شد، اما بسیاری از افراد دورکاری می‌کردند و درنتیجه استرس کمتری داشتند.


پروفسور پراش سندرز، نویسنده اصلی این تحقیق می‌گوید؛ کاهش بستری شدن در بیمارستان برای بیماری‌های قلبی عروقی در دوران کرونا در بسیاری از کشورها ثبت شده است و افراد کمتری به مراقبت‌های پزشکی برای مشکلات قلبی نیاز داشتند. نتایج حاصل از این مطالعه نقش بالقوه عوامل استرس‌زا در زندگی را درباره آریتمی بطنی در افراد دارای دفیبریلاتور کاشتی قلبی برجسته می‌کند. به‌عبارت‌دیگر استرس زندگی برای این افراد یک خطر بزرگ برای سلامتی آنها است.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

برچسب ها: قرنطینه کرونا
ارسال نظر