صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۷ - ۰۲ دی ۱۳۹۹
هفته پژوهش در ایام کرونا/ 104 فیروزآبادی عنوان کرد؛

گرایش جوانان به مصرف مشروبات الکلی چگونه کاهش می‌یابد؟

استاد پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر بیان کرد: طبق آمار با تقویت عوامل فردی، روانی، خانوادگی، اجتماعی، اقتصادی، ساختاری مدیریتی و فرهنگی، گرایش جوانان به مصرف مشروبات الکلی کاهش می‌یابد.
کد خبر : 550627

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بردسیر، همزمان با هفته پژوهش و در راستای اهتمام جدی به امر فناورانه،  13 نشست و کارگاه علمی توسط استادان دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر به‌صورت مجازی برگزار شد.


در آیینی با حضور امام جمعه، فرماندار، فرمانده انتظامی بردسیر و جمعی از مسئولان نیز از آمنه فیروزآبادی استاد پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر به‌دلیل اجرای طرح پژوهشی «بررسی علل و زمینه‌های گرایش جوانان (پسر) به مصرف مشروبات الکلی در شهر بردسیر و ارائه راهکارهای پیشگیرانه» تجلیل شد.


استاد پژوهشگر دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در بردسیر در تشریح طرح پژوهشی خود اظهار کرد: مصرف مشروبات الکلی به‌عنوان یک مسئله اجتماعی و یکی از غم‌انگیزترین رویدادهای در حال وقوع جوامع بشری، روند رو به رشدی داشته است.


کاهش سن گرایش به مصرف مشروبات الکلی در میان جوانان



فیروزآبادی با بیان اینکه کاهش سن گرایش به مصرف، قشر جوان جامعه را به عنوان گروهی در معرض خطر معرفی می‌کند، افزود: در این طرح پژوهشی، به بررسی علل و زمینه‌های گرایش جوانان (پسر) به مصرف مشروبات الکلی در شهر بردسیر و ارائه راهکارهای پیشگیرانه پرداختیم.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر با بیان اینکه روش تحقیق در این طرح، توصیفی از نوع همبستگی است و از نظر هدف جزء تحقیقات کاربردی است، متذکر شد: جامعه آماری این پژوهش را جوانان  14 تا 29 ساله ساکن شهر بردسیر تشکیل می‌دهند که تعداد کل این جوانان 4 هزار نفر بوده است.


این پژوهشگر با بیان اینکه یافته‌ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و رابطه عوامل فردی، روانی، خانوادگی، اجتماعی، اقتصادی، ساختاری مدیریتی و فرهنگی با گرایش جوانان (پسر) به مصرف مشروبات الکلی با استفاده از آزمون‌های آماری مورد بررسی قرار گرفت، تبیین کرد: نتایج نشان داد که با تقویت هریک از عوامل فردی، روانی، خانوادگی، اجتماعی، اقتصادی، ساختاری مدیریتی و فرهنگی، گرایش جوانان شهر بردسیر به مصرف مشروبات الکلی کاهش می‌یابد.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر