صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
زندگی با کرونا/141

کدام خوراکی‌ها در زمان ابتلا به کرونا مضر هستند؟

برخی از خوراکی‌ها که در زمان پیش از ابتلا به کرونا به‌عنوان خوراکی‌های پیشگیری‌کننده محسوب می‌شوند در زمان ابتلا به این بیماری به‌عنوان مواد غذایی مضر محسوب می‌شوند بر همین اساس لازم است پیش از مصرف هر نوع خوراکی در زمان احتمال ابتلا به کرونا با متخصصان تغذیه مشورت شود.
کد خبر : 550519

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، براساس پروتکل‌های بهداشتی افراد مبتلا به کرونا باید پس از مثبت شدن تست دو هفته در قرنطینه باشند و در این بازه زمانی با مصرف موادغذایی مغذی سیستم ایمنی بدنشان را تقویت کنند.


نکته قابل توجه این‌که مصرف برخی از موادغذایی که پیش از ابتلا به کرونا به‌عنوان مواد پیشگیری‌کننده محسوب می‌شدند به‌عنوان خوراکی‌های مضر (در زمان ابتلا) منع مصرف دارند که برخی از مهم‌ترین این خوراکی‌ها بدین شرح است: میگو، پیازچه، آناناس، بادمجان، انجیر، اسفناج، خرمای خشک، گردو، موز، توت‌فرنگی، محصولات لبنی، بادام زمینی، کره، سرکه، زردآلوی خشک و ...


با توجه به این‌که ویروس کرونا نسبت به سایر بیماری‌ها چندان شناخته شده نیست لازم است افراد در مصرف موادغذایی (که احتمال ابتلا به کرونا وجود دارد) به توصیه‌های متخصصان تغذیه توجه داشته باشند.


انتهای پیام/4105


انتهای پیام/

ارسال نظر