صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۰ - ۲۵ آذر ۱۳۹۹

کاشت مغز امکان کنترل چند عضو مصنوعی را فراهم می‌کند

محققان موفق شدند با استفاده از روش کاشت مغز امکان کنترل ذهنی چند عضو مصنوعی را فراهم کنند.
کد خبر : 548646

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، محققان در دانشگاه جان هاپکینز به تازگی موفق شدند با بهره‌گیری از فناوری کاشت مغز(Brain Implant) امکان کنترل چند عضو مصنوعی به طور همزمان را مهیا کنند.


یکی از عمده‌ترین مشکلات افرادی که چند عضو بدن آن‌ها  عملکرد طبیعی ندارد هماهنگی استفاده از اندام‌های مصنوعی است. یعنی معلولان نمی‌توانند به طور هم زمان از چند عضو مصنوعی استفاده کنند. اکنون دانشمندان با کمک فناوری کاشت مغز در صدد هستند تا چنین معضلی را به طور کلی برطرف کنند.


بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد معلولانی که از فناوری کاشت مغزی استفاده می‌کنند بسیار راحت‌تر اندام‌های مصنوعی خود را به‌کارگیری کرده و برای انجام فعالیت‌های روزانه با مشکلی مواجه نیستند. متخصصان معتقدند این فناوری تنها برای معلولان کاربرد ندارد و افرادی که به دلایل مختلف دست‌ یا پای آن‌ها نمی‌تواند به درستی حرکت کند ضمن تمرین با این فناوری می‌توانند هماهنگی بین مغز و اندام‌های خود را افزایش دهند.


طراحان فناوری کاشت مغزی برای ایجاد بهترین عملکرد در روبات‌هایی که به عنوان عضو مصنوعی بدن کاربرد دارند از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند. این فناوری به اندام‌ها امکان کنترل و تصمیم‌گیری سریع را می‌دهد. الگوریتم‌های هوش مصنوعی به گونه‌ای توسعه یافته‌اند که تصمیم کاربر برای حرکت دادن دست یا پا را به سرعت تشخیص داده و از کندی در حرکت جلوگیری می‌کنند.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر