صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ایجاد مراکز رشد تخصصی در سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی

مدیرکل امور کارآفرینی و مراکز رشد معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد گفت: در سراهای نوآوری باید مراکز رشد تخصصی ایجاد شود و برنامه استراتژیک و مدون از اهم نیازهای سراهای نوآوری است.
کد خبر : 548186

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا جلسه کمیته انتصابات سرپرستان سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی امروز یک‌شنبه 23 آذر ماه به همت اداره کل اقتصاد دانش‌بنیان دانشگاه آزاد و به‌صورت ویدئو کنفرانس و با حضور سید احسان شیرنگی، مدیرکل اقتصاد دانش‌بنیان و توسعه سرمایه‌گذاری دانش‌بنیان معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری، علی رئیس‌پور، مدیرکل ایجاد و توسعه آموزش‌های فناوری و خلاقیت معاونت، بهزادی‌پور مدیرکل امور کارآفرینی و مراکز رشد معاونت و چند نفر از مدیران معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.


قباد بهزادی‌پور، مدیرکل امورکارآفرینی و مراکز رشد معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری بر ایجاد مراکز رشد تخصصی در سراهای نوآوری تاکید کرد و برنامه استراتژیک و مدون را از اهم نیازهای سراهای نوآوری برشمرد.


در ادامه احسان شیرنگی به‌عنوان رئیس این جلسه بر بکارگیری و معرفی نفرات و تیم تخصصی، جهت پیشبرد اهداف سراهای نوآوری تاکید کرد و از نفرات معرفی شده جهت تصدی سرپرستی سراهای نوآوری خواست تا برنامه استراتژیک خود را جهت ارزیابی دقیق‌تر صلاحیت خود به کمیته ارائه دهند.


علی رئیس پور، مدیرکل ایجاد و توسعه آموزش‌های فناوری و خلاقیت معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز عنوان کرد: مهم‌ترین گزاره برای بررسی صلاحیت افراد برای تصدی سرپرستی سراهای نوآوری، برنامه‌های مدیریتی آنها جهت پیشبرد اهداف بلندمدت و کوتاه‌مدت سراهای نوآوری است و مدیریت یک سرای نوآوری به معنای مدیریت یک کسب و کار است و مدیران سراهای نوآوری می‌بایست پتانسیل تیم‌سازی تخصصی و مذاکره در بازار را داشته باشند.


وی با بیان اینکه کار با تیم دانشجویی با فعالیت در سرای نوآوری بسیار تفاوت دارد، خاطرنشان کرد: جذب تیم‌های مختلف و داشتن برنامه‌های مدون برای اجرایی کردن امور در سرای نوآوری، امری بدیهی و ضروری است و تبیین برنامه‌های ترویجی و آموزشی، معرفی هسته‌های فناور تخصصی مرتبط با مرکز رشد و اعلام فضای فیزیکیِ در اختیار سراهای نوآوری باید در دستور کار گزینه‌های تصدی سرپرستی سراهای نوآوری قرار بگیرد.


در این جلسه گزینه‌های تصدی سرپرستی سراهای نوآوری نیز ضمن ارائه برنامه‌های خود به تبیین برنامه‌ها برای پیشبرد اهداف مدنظر پرداختند و از هدف‌گذاری بلند مدت و کوتاه مدت خود رونمایی کردند.


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر