همه تغییرات محتوایی کتب درسی مربوط به گذشته است/ محتوای کتب درسی سالانه تغییر پیدا میکند
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش خبرگزاری آنا، اخیراً محسن حاجیمیرزایی در واکنش به انتقادات وارده نسبت به عملکرد وزارت آموزش و پرورش مبنی بر دست بُردن در محتوای داستان « قلب کوچک به چه کسی بدهیم» در توئیتر نوشت که «از تغییر متن نویسنده فاخر کشورمان در کتاب فارسی پایه هفتم، متأسف شدم. (هرچند تغییر در دوره مسئولیت من نبوده است). در همان ماههای اول مسئولیت، فرآیند دقیق، منسجم و حرفهای را برای بررسی، اصلاح و تغییرات تدوین و ابلاغ کردم تا مطمئن شویم که در آینده شاهد چنین مواردی نخواهیم بود.»
وزیر آموزش و پرورش در ادامه افزود: «همچنین از همکاران خود در سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی خواستم تغییرات دو سال اخیر کتابهای درسی را بازبینی و اصلاحات لازم را در چاپ جدید اعمال کنند.»
اما هنوز سه هفته از این صحبتهای وزیر نگذشته بود که خبر تغییر محتوای داستان «قصههای مجید» در فضای مجازی منتشر و گفته شد که در متن کتاب فارسی پایه هفتم و در بخشهایی از «قصههای مجید»، نوشته هوشنگ مرادی کرمانی جملههایی درباره نماز اضافه شده است.
با توجه به توالی اخبار مربوط به دستکاری وزارت آموزش و پرورش محتوای کتب درسی، این پرسش مطرح میشود، با عطف به اینکه وزیر آموزش و پرورش اطمینان داده بود که در محتوای کتب درسی تغییراتی ایجاد نمیشود، چرا مجدداً در محتوای این کتب تغییرات ایجاد شد؟ در پاسخ به این پرسش محسن حاجیمیرزایی به خبرنگار حوزه آموزش و پرورش خبرگزاری آنا گفت: محتوای کتب درسی الان تغییر پیدا نمیکند، بلکه این تغییرات سالانه اتفاق میافتد.
وزیر آموزش و پرورش تغییرات صورت گرفته در کتب درسی را مربوط به سال گذشته دانست و خاطرنشان کرد: همه اینها مربوط به گذشته است و چیزی جدیدا تغییر نکرده است.
انتهای پیام/4076/
انتهای پیام/