صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۲ - ۰۳ آذر ۱۳۹۹
پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی:

دانشجویان فرصت تحقیق و پژوهش را از دست ندهند/ ثبت 5 اختراع در جوشکاری و متالورژی

پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشجویان در هر مقطعی که تحصیل می‌کنند، فرصت تحقیق و پژوهش را از دست ندهند؛ چراکه در دانشگاه و در کنار استادان و محیط علمی به‌سادگی می‌توانند پژوهش را از نزدیک لمس و تجربه کنند.
کد خبر : 542889

روح‌الله عشیری عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول که به‌تازگی جزء 30 پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد  و 2 درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته است در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح موفقیت‌ها و افتخارات علمی و پژوهشی خود اظهار کرد: افتخار کسب عنوان پژوهشگر برتر جوان و استاد نمونه واحد دزفول و پژوهشگر برتر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و پژوهشگر برتر استان خوزستان بین دانشگاه‌های آزاد اسلامی و دانشگاه‌های دولتی با بالاترین امتیاز پژوهشی و در مقطع دکتری و عنوان دانشجوی نمونه کشوری را داشته‌ام.


وی درباره دلایل قرارگرفتن نام خود در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان افزود: در موضوع انتشارات علمی دو ملاک کیفیت و کمیت داریم. کمیت به تعداد انتشارات محقق بازمی‌گردد؛ اما مهم‌تر از کمیت، کیفیت است.


عضو هیئت علمی گروه متالورژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول ادامه داد: یکی از فاکتورهای مهم نشان‌دهنده سطح کیفی یک محقق، میزان تأثیرگذاری در تولید علم در دنیاست که در این زمینه یکی از مهم‌ترین شاخص‌ها میزان ارجاعات از مقالات محقق است. هرچه ارجاعات بیشتر باشد به این معنی است که اثرگذاری بیشتری داشته، محققان بیشتری از مقاله استفاده کرده و در ادامه آن کار کرده‌اند.


عشیری اضافه کرد: تحقیقاتی که در رشته متالورژی در مقطع دکتری داشته‌ام، در زمینه جوشکاری فولادهای پیشرفته خودرویی که در بدنه خودرو به کار می‌روند، بوده است. پروژه دکتری این‌جانب به‌صورت کامل در کشور کره جنوبی و برای شرکت‌های فولادسازی پوسکو (یکی از بهترین فولادسازهای دنیا) و هیوندای انجام شد که پروژه بسیار موفق بود و بقیه کارها در زمینه مواد پیشرفته در مهندسی انجام شده است.


استادیار پایه 10 گروه متالورژی دانشگاه آزاد اسلامی درباره پیشنهاد و راهکار خود به دانشجویان برای کسب موفقیت‌های علمی و پژوهشی توضیح داد: دانشجویان در هر مقطعی که تحصیل می‌کنند، فرصت تحقیق و پژوهش را از دست ندهند؛ چراکه در دانشگاه و در کنار استادان و محیط علمی، به‌سادگی می‌توانند یک پژوهش را از نزدیک لمس و تجربه کنند و با تجارب به‌دست آمده در دانشگاه می‌توانند خودشان را مهیای حل مشکلات صنعت و پیشرفت کشور کنند.


وی خاطرنشان کرد: دانشجویان پیش از ورود به صنعت، از طریق پژوهش‌های خوب به آمادگی و تجربه لازم برسند. اگر این فرصت را از دست بدهند در نخستین ورودشان به کار عملی و صنعت با مشکلات زیادی مواجه خواهند شد.


5 ثبت اختراع در زمینه‌های جوشکاری و متالورژی


عضو هیئت علمی گروه متالورژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول درباره آمار و افتخارات پژوهشی خود یادآور شد: 46 مقاله ISI دارم که حدود 80 درصد آنها در مجلات Q1 چاپ شده‌اند. 20 پروژه تحقیقاتی و صنعتی خاتمه‌یافته موفق و پنج ثبت اختراع در زمینه‌های جوشکاری و متالورژی دارم.


داوری بیش از 40 مجله ISI بین‌المللی


عشیری گفت: همکاری در ترجمه کتاب، مقالات علمی و پژوهشی متعدد، داوری بیش از 40 مجله ISI بین‌المللی از دیگر آمار پژوهشی این‌جانب است که در 15 مورد آنها داور برجسته بوده‌ام و اکنون در تیم سردبیری پنج مجله بین‌المللی عمدتاً جدیدالتأسیس هستم.


به گزارش آنا، روح‌الله عشیری عضو هیئت علمی گروه متالورژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، استادیار پایه 10 گروه متالورژی دانشگاه آزاد اسلامی، عضو شورای پژوهشی واحد دزفول، عضو کمیته مقالات این دانشگاه و عضو کمیته آزمون جامع خوزستان در رشته مهندسی مواد و دارای اچ ایندکس (h-index) 23 و سابقه تحصیلات در دانشگاه‌های صنعتی اصفهان و صنعتی شریف است که جزء 30 پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی و فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته است.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر