صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

باارزش‌ترین استارت‌آپ‌های دنیا/ از بایت‌دنس تا اسپیس‌اکس+آمار

بیش از 500 استارت‌آپ با ارزش بالای 1 میلیارد دلار در جهان وجود دارد که در این میان شرکت بایت‌دنس چین در رتبه نخست قرار دارد.
کد خبر : 542519

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا از استاتیستا، تا ماه نوامبر 2020 بیش از 500 استارت‌آپ یونیکورن (شرکت‌هایی با ارزش 1 میلیارد دلار یا بیشتر) در جهان وجود دارد. اما 10 استارت‌آپ برتر دنیا را کشورهای چین، آمریکا و هند تشکیل می‌دهند.


شرکت چینی بایت‌دنس فعال در حوزه هوش مصنوعی ( همچنین شرکت مادر شبکه اجتماعی TikTok)، همچنان بالاترین ارزش را درمیان استارت‌آپ‌های جهان دارد. این شرکت فناوری 140 میلیارد دلار ارزش دارد که چندین سیستم‌عامل محتوا با قابلیت یادگیری ماشینی را اداره می‌کند و مرکز آن در پکن است. بایت‌دنس سال ۲۰۱۲ تأسیس شد.


دومین استارت‌آپ باارزش دنیا نیز شرکتی از چین است؛ «دیدی چوکسینگ» بزرگ‌ترین شرکت کرایه خودرو در چین است که 62 میلیارد دلار ارزش دارد.


شرکت فناوری‌های اکتشاف فضایی اسپیس‌اکس با 46 میلیارد دلار در رتبه سوم باارزش‌ترین استارت‌آپ‌های دنیا قرار دارد. این شرکت سال 2002 توسط ایلان ماسک تأسیس شد.



شرکت‌های «استرایپ» (فعال در حوزه فین‌تک)، «ایربی‌ان‌بی» (وب‌گاهی برای کرایه مکان‌های اقامتی)، «کوآیشو» ( اپلیکیشن اشتراک‌گذاری فیلم در چین)، «اینستاکارت» (فعال در حوزه ارسال مواد غذایی)، «اپیک گیمز» (توسعه‌دهنده و ناشر بازی ویدئویی و نرم‌افزاری)، «وان97» (فعال در حوزه اینترنت و موبایل هندوستان) و «دور دش» (فعالی در زمینه تحویل غذا) نیز در رتبه‌های بعدی باارزش‌ترین استارت‌آپ‌های دنیا قرار دارند.


البته شیوع ویروس کرونا موجب ایجاد برخی تغییرات در این لیست شد. برای مثال 2 شرکت دور دش و اینستاکارت به دلیل شیوع کرونا و رواج سفارش غذای غیرحضوری، وارد 10 شرکت برتر شدند.


انتهای پیام/4112/پ


انتهای پیام/

برچسب ها: استارت آپ
ارسال نظر