کشورها برای تولید واکسن کرونا با یکدیگر همافزایی کنند/ 5 تهدید امنیتی کشور چیست؟
به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نخستین پیش نشست علمی همایش ملی مجازی پاندمی کرونا و پدافند غیرعامل با رویکرد تهدیدات از منظر حقوق بینالملل، حقوق عمومی و حقوق جزا و روابط بینالملل به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال بهصورت مجازی برگزار شد.
5 تهدید امنیتی چیست؟
در بخشی از این نشست نوذر شفیعی، دانشیار روابط بینالملل دانشگاه تهران با اشاره به موضوع پاندومی کرونا و تهدیدات نوین امنیتی در روابط بینالملل گفت: در شرایط فعلی با پنج نوع تهدید امنیتی نظامی، زیست محیطی، فرهنگی، اجتماعی و امنیت اقتصادی مواجه هستیم.
وی افزود: سیاستمداران نباید صرفاً در حوزه دفاع سرمایهگذاری کنند. اگر یک انسان بر اثر آلودگی محیطزیست جان خود را از دست دهد، این موضوع یک تهدید امنیتی محسوب میشود.
50 میلیون کرونایی در سطح دنیا
شفیعی عنوان کرد: تاکنون بیش از ۵۰ میلیون نفر در جهان مبتلا به ویروس کرونا شدهاند. امنیت نباید تنها در نبود تهدید امنیت نظامی تدبیر شود. امروز فردی که نتواند به تحصیل خود ادامه دهد، خود را در برابر تهدید میبیند.
شیوع ویروس کرونا در 188 کشور جهان
این استاد دانشگاه عنوان کرد: ۱۸۸ کشور درگیر بحران ویروس کروناست و این در حالی است که انسانها و دولت از یکدیگر دور میشوند. اکنون زمانی است که برخی کشورها درصدی از تولید ناخالص خود را صرف امور نظامی خود میکنند و باید بخشی از درصد ناخالص ملی خود را در اختیار سازمان جهانی بهداشت قرار دهند.
کشورها برای تولید واکسن کرونا با یکدیگر همافزایی کنند
وی افزود: دولتها به نوعی به رقابت در تولید واکسن میپردازند اما این مشکل جهانی نیازمند همافزایی و همگرایی است.
انتهای پیام/۴۰۸۴/
انتهای پیام/