صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۷ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹

کمبود ویتامین C و D احتمال ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد

مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: کمبود ویتامین های C ، D و E احتمال ابتلا به بیماری های تنفسی و کرونا را افزایش می دهد.
کد خبر : 525330

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، انسیه وطن دوست، مسئول تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهارکرد: مصرف روزانه سه واحد از گروه سبزی ها به جز سبزیجات نشاسته ای و حداقل دو واحد میوه به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری های تنفسی به ویژه بیماری کووید 19 توصیه می شود.


وی با بیان این که مصرف پیاز خام همراه غذا را در شرایط کنونی فراموش نکنید، تاکید کرد: از مصرف سوسیس، کالباس و دیگر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین در شرایط کنونی به شدت پرهیز کنید.


وی افزود: مصرف سالاد همراه با آب لیموترش تازه یا آب نارنج ، هویج، کدوحلوایی، سبزی تازه و ... را به طور حتم در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید.


وی نسبت به مصرف غذاهایی که به طور کامل پخته نمی شود، هشدار داد و خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی از منابع پروتئین نظیر حبوبات ، تخم مرغ و ... استفاده کرده و از خوردن غذا و مایعات در مکان های نامطمئن به شدت خودداری کنید.


وطن دوست به اهمیت خواب و استراحت کافی در شرایط کنونی اشاره کرد و گفت: به مصرف غذاهای کم حجم و پرکالری توجه ویژه داشته باشید و سالاد کاهو و کرفس را به دلیل تامین نیاز بخشی از مایعات بدن فراموش نکنید.


منبع: ایسنا


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر