صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۰ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹
وزیر علوم:

تقویت زیر ساخت‌های آموزش مجازی از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت علوم است

منصور غلامی گفت: استفاده از فناوری‌های جدید و تقویت زیر ساخت‌ها برای رفع نیازهای آموزش مجازی یکی از مهم‌ترین برنامه‌های وزارت علوم است.
کد خبر : 523180

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره برگزاری اولین کنفرانس ملی آسیب‌شناسی آموزش و یادگیری الکترونیکی در ایران اظهار کرد: این کنفرانس با حضور مسئولان و برخی از صاحبنظران حوزه آموزش‌های مجازی برگزار شده است.


وی افزود: با توجه به تجربه دانشگاه‌ها از مجازی برگزار کردن کلاس‌ها در ترم گذشته، ضرورت داشت تا در ابتدای ترم تحصیلی 1400-1399 یک بازنگری و ارزیابی کارشناسانه روی عملکردی که در حوزه آموزش‌های مجازی در مجموعه دانشگاه‌های کشور وجود داشت، صورت بگیرد و به همین ترتیب تجربه کارشناسان و صاحبنظران در این کنفرانس مطرح شد.


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: به مسئله «عملکرد بهتر آموزش‌های مجازی» از دو منظر نگاه می‌شود، یعنی با توجه به غافلگیری شیوع ویروس کرونا یک رویکرد جدی، سریع و وسیع برای برگزاری دوره‌های آموزش مجازی داشته‌ایم که این موضوع نشان‌دهنده ظرفیت‌های نهفته و خوب در مجموعه علم و فناوری بوده است.


غلامی گفت: از آن جایی که زمان مشخصی برای اتمام بیماری کرونا وجود ندارد و این ویروس همواره تداوم خواهد داشت، لازم است تا دستاورد‌ها منطبق با فناوری‌ روز باشند، بنابراین حفظ، انتقال، توسعه و تقویت آنان ضروری است. برای تحقق این امر برنامه‌های کارشناسی شده‌ای را با مدیریت مؤثرتر در حوزه آموزش‌های مجازی در سطح آموزش عالی کشور اعمال خواهیم کرد.


وی ادامه داد: شیوع بیماری کرونا باعث شد تا یک جهش جدی و غیرقابل پیش‌بینی در سطح جوامع نسبت به سال‌های قبل ایجاد شود تا به سطحی برسیم که بتوانیم آموزش‌ها را از شیوه حضوری یا فیزیکی به الکترونیکی تغییر دهیم.


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: شرایط به وجود آمده از نظر ویروس کرونا باعث برقراری ارتباط بیشتر، کامل‌تر، دقیق‌تر و منسجم‌تر در سطح جامعه شد تا نگاه به آموزش عالی در آینده بر بستر حفظ، ارتقا و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فناوری شکل بگیرد. 


غلامی تأکید کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های جدی ما، استفاده از فناوری‌های جدید و تقویت زیرساخت‌ها برای رفع نیازهای آموزش مجازی است.


وی گفت: باید بدانیم که نسل جوان استعداد بالایی در انطباق با شیوه‌های جدید داشته و این ظرفیت انطباق در جامعه علمی بیشتر از بخش‌های دیگر خواهد بود، همچنین با توجه به شرایط موجود در کشور از نظر ویروس کرونا، شرایط شیوه‌های جدید بر مبنای فناوری‌های به روز ارتقا پیدا خواهد کرد و راه برای تحقق آن‌ها کاملا باز است.


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر