صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۴:۴۹ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹

میزان کالری مورد نیاز روزانه ورزشکاران نوجوان چقدر است؟

نوجوانان ورزشکار، برای حرکات قدرتی و استقامتی حین تمرین و مسابقه، به تأمین کالری لازم نیاز دارند.
کد خبر : 523150

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، پسران نوجوان روزانه به ۳ تا ۴ هزار کیلوکالری و دختران نوجوان به ۲۲۰۰ تا ۳ هزار کیلوکالری انرژی نیاز دارند و توصیه می شود برای تأمین کالری مورد نیاز از میوه ها، سبزیجات، نان و غلات سبوس دار، لبنیات کم چرب، پروتئین های خالص و کم چرب و هم چنین چربی های سالم و دوستدار سلامت قلب استفاده کنند چراکه استفاده از این منابع غذایی، نیاز ورزشکار به ویتامین ها و املاح معدنی را تأمین می کند.
صبحانه، بهترین وعده و زمان برای مصرف غلات سبوس دار همراه با شیر کم چرب و میوه ها یا غلات سبوس دار همراه با کره بادام زمینی، موز یا آب میوه طبیعی است. برای ناهار نیز، لوبیاها، گوشت، مرغ گریل شده از منابع غذایی مغذی و جایگزین های سالمی برای غذاهای سرخ شده و فست فود ها هستند.
ماکارونی همراه با گوشت به همراه سالاد و سبزیجات و روغن زیتون انتخاب های خوبی برای شام و ریکاوری هستند و می توان شیر کم چرب هم نوشید. در عین حال کربوهیدرات مهم ترین سوخت برای ورزشکاران است و نه تنها باعث ذخیره سازی سوخت در عضلات می شود، بلکه برای تمرین روز بعد هم ضروری است.
پیش از تمرین، به خصوص اگر ناهار زود مصرف شده باشد، یک میان وعده سبک مناسب است و همچنین توصیه می شود یک تا ۲ لیوان آب نوشیده شود ضمن اینکه نوشیدنی های ورزشی، شیر کم چرب و موز به ریکاوری بعد از تمرین کمک می کند.
باید بدانید پروتئین غذایی، به ساخت عضلات کمک می کند و عضلات می توانند بسیاری از اسیدهای آمینه مورد نیاز خود را از طریق غذاها به دست بیاورند.
انتخاب های مناسب برای تأمین پروتئین شامل گوشت کم چربی، گوشت مرغ، بوقلمون، ماهی، تخم مرغ، شیر کم چربی و ماست است و لوبیاها، نخود، دال عدس، آجیل ها و دانه ها نیز منبع خوبی از پروتئین به شمار می روند.
در این مطلب که از سوی کیمیا معینی افشاری، عضو کمیسیون سلامت فدراسیون پزشکی ورزشی تهیه شده آمده است: برای کمک به ریکاوری عضلات باید سعی شود در هر وعده غذایی مقداری پروتئین وجود داشته باشد و نوجوانان فعال، برای تأمین کالری به میان وعده نیاز دارند که برخی از میان وعده ها شامل نوشیدنی های ورزشی یا آبمیوه، چوب شور، کره بادام زمینی، انجیر، میوه های خشک یا پوره میوه ها هستند.


منبع:ایسنا


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: رژیم غذایی
ارسال نظر