۱۰۰ هزار فرهنگی دوره آموزشی الگوی تدریس مجازی را طی میکنند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، «محمود حبیبی»، مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش در برنامه رادیویی «رویداد» با اشاره به فعالیت نرمافزار «شاد» در سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: مشکلاتی که در سال تحصیلی گذشته داشتیم را برطرف کردهایم و با پایداری بیشتر خدمات را به مردم منتقل میکنیم.
وی افزود: در حوزه فناوری، زیرساخت و سیستم نرم افزاری در حال اقدام هستیم و انشاءاللّه بهزودی خدمات الکترونیکی را دقیق تر و کاملتر به مردم ارائه میدهیم.
حبیبی درباره موانع پیش روی فناوری اطلاعات در آموزش و پرورش، گفت: از نظر سخت افزاری و تأمین زیر ساختهای مورد نیاز کشور، شرایطی خاص داریم ولی سعی کردیم با کمترین چالش، بهترین زیرساختها را ایجاد و تقویت کنیم.
وی ادامه داد: در حوزه نرم افزاری با چالشهای مختلفی روبهرو بودهایم و با سیستمهای نرم افزاری متفاوت و عدم یکپارچگی اطلاعات بین سیستمها مواجه شدیم و تلاش داریم یکپارچگی اطلاعات و فرایندها را ایجاد کنیم تا خدمات بهتری را به مردم ارائه دهیم.
حبیبی، ارائه خدمات «شاد» را رایگان عنوان و تأکید کرد: ۲۰ گیگ اینترنت رایگان و هدیه برای معلمان، جهت ارائه آموزشها در این نرمافزار مصرف نمیشود و این میزان اینترنت صرفاً برای تحقیقات دانشآموزی یا محتواهایی است که خارج از برنامه شاد انجام میشود.
وی تأکید کرد: پهنای باند شبکه شاد رایگان است که اگر خارج از این شبکه از اینترنت استفاده کنند، به هزینه اینترنتشان اضافه میشود.
مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش افزود: دوره آموزشی الگوی تدریس را به عنوان آموزش ضمن خدمت فرهنگیان آغاز کردیم و ۱۰۰ هزار نفر در حال طی کردن این دوره هستند.
وی از پوشش کل جمعیت معلمان ذیل طرح آموزشی نرم افزار «شاد» و الگوی آموزش تدریس در فضای مجازی طی سه هفته آینده خبر داد و گفت: آموزش و اطلاع رسانی به خوبی انجام خواهد شد و مشکلی پیش رو نخواهیم داشت.
انتهای پیام/
انتهای پیام/