صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
یك كارشناس سینما:

اگر کرونا هم نبود این فیلم‌ها مخاطب نداشتند!/ اکثر کارگردانان مشهور به سریال‌سازی روی آورده‌اند

یك كارشناس سینما در برنامه معیار «رادیو گفت‌وگو» گفت اگر کرونا هم نبود، فیلم‌های روی پرده مخاطب نداشتند.
کد خبر : 520332

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی رادیوگفت‌وگو، برنامه «سینما معیار» با موضوع بررسی وضعیت سینما در شرایط کرونا، با حضور احسان سالمی، کارشناس و منتقد سینما از شبکه رادیویی گفت‌وگو روی آنتن رفت.


احسان سالمی در این برنامه با اشاره به موج جدید اکران‌های سینما، گفت: فیلم‌هایی که در این نوبت – مهر ماه ۹۹ – اگر در شرایط کرونا هم نبودند، مخاطب زیادی را جذب نمی‌کردند.


وی افزود: بسیاری از تهیه‌کنندگان فیلم‌های پر مخاطب و پر فروش به دلیل بحران کرونا تمایلی به اکران ندارند.


این کارشناس سینما ادامه داد: در شرایط فعلی فیلم‌هایی که از قبل در صف اکران مانده بودند، فرصت اکران پیدا کرده‌اند.


وی با اشاره به این که امروزه برخی از کارگردان‌های صاحب نام به شبکه نمایش خانگی روی‌ ‌آورده‌اند، عنوان کرد: به احتمال زیاد اواخر امسال یا اوایل سال آینده خبرهای زیادی در شبکه نمایش خانگی شنیده خواهند شد.


احسان سالمی اضافه کرد: ورود کارگردان‌های صاحب‌نام به شبکه نمایش خانگی – سریال‌سازی – باعث می‌شود تا سال بعد فیلم‌های سینمایی زیادی در ایران تولید نشوند.


وی با اشاره به بحران کرونا و شرایط قرنطینه، توضیح داد: از آنجایی که اکثر مخاطبان ترجیح می‌دهند در شرایط قرنطینه و در خانه به تماشای فیلم بنشینند، کارگردان‌ها و تهیه‌کنندگان مختلف به سریال‌سازی – در شبکه نمایش‌ خانگی – روی آورده‌اند و علاقه‌ای به حضور در پرده نقره‌ای نشان نمی‌دهند.


این منتقد سینما با بیان این که در حال حاضر بسیاری از کارگردان‌های بنام سینما در جهان به سریال‌سازی روی‌ ‌آورده‌اند، اظهار داشت: توجه بیش از حد کارگردان‌ها به سریال‌سازی باعث می‌شود تا سینمای جهان در سال‌های آینده آسیب ببیند.


وی افزود: امیدوارم در میزان تولید سریال و فیلم‌های سینمای در شرایط کرونا تعادل ایجاد شود.


احسان سالمی ادامه داد: برخی از مخاطبان سینما به طور اخص به حضور در سالن سینما – پرده و صدای سینمایی و غیره – علاقه دارند و یه هیچ وجه سینما را در قالبی دیگر نمی‌پذیرند.


وی اضافه کرد: گسترش فضای مجازی باعث شده تا مخاطبان عامِ سینما از حضور در سینما استقبال نکنند و به اکران‌های آنلاین اقبال بیشتری نشان ‌دهند.


این کارشناس سینمایی تصریح کرد: بسیاری از فیلم‌هایی که در چند ماه اخیر در اکران آنلاین به نمایش درآمدند، معیاری برای دیده شدن در پرده‌ی بزرگ سینما نداشتند و از جاذبه‌های بصری و محتوایی سینما محروم بودند.


 انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر