چگونه در تولید کره به خودکفایی برسیم؟
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، حسین چمنی کارشناس صنعت لبنیات با اشاره به مصرف بالای کره در کشور اظهار کرد: با توجه به آنکه کره به عنوان روغن و صبحانه در کشور مورد استفاده قرار میگیرد، مصرف آن بالاست به طوری که بخشی از نیاز داخل از طریق واردات تامین میشود.
او با اشاره به اینکه گاوهای ایرانی ۳.۵ تا ۴ درصد چربی دارند، افزود: این در حالی است که در دنیا گاوهایی با ۷ درصد چربی وجود دارند، از این رو دستیابی به خودکفایی در تولید کره کمی دشوار است.
چمنی ادامه داد: با توجه به نوسان نرخ ارز و حذف ارز مرجع، قیمت کره با نوساناتی در بازار رو به رو شده است که اگر از واردات آن جلوگیری شود، در بازار دچار کمبود خواهیم شد.
اصلاح نژاد دام راهی برای رسیدن به خوداتکایی کره
این کارشناس صنعت لبنیات در پایان با اشاره به اینکه کره جز اقلام اصلی سبد خانوار نیست، تصریح کرد: براین اساس کاهش یا تغییر مصرف و افزایش تعداد نژاد دامهای اصلاح شده و تغییر نژاد دامها راهی برای رسیدن به خودکفایی کره در داخل کشور محسوب میشود.
انتهای پیام/4133
انتهای پیام/