صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۰ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹
توتونچی در گفتگو با آنا:

کیت ایرانی تشخیص کرونا در راه است/ انجام 25 هزار تست پی‌سی‌آر در تهران

مدیر مرکز تشخیص ژنتیکی کووید-19 پژوهشگاه رویان گفت: در حال توسعه کیت تشخیص کرونا هستیم که آزمایش‌های بالینی آن طی چند ماه آینده انجام می‌شود.
کد خبر : 516095

مهدی توتونچی  خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در خصوص  راه‌اندازی مرکز تشخیص ژنتیکی کووید-19 پژوهشگاه رویان بیان کرد: این آزمایشگاه در اسفند ماه سال گذشته و پس از شیوع ویروس کووید-19 در کشور شکل گرفت. تیمی از متخصصان و محققان به شکل داوطلبانه برای تحقیق در خصوص این ویروس اعلام آمادگی کردند و پس از دریافت مجوز آزمایشگاه تشخیصی از وزارت بهداشت،  درمان و  آموزش پزشکی فعالیت این مرکز به صورت رسمی از 26 اسفند ماه در پژوهشگاه رویان آغاز شد.


وی افزود: مرکز تشخیص ژنتیکی کووید-19 تاکنون 25 هزار تست تشخیص pcr کرونا در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه شهید بهشتی در تهران انجام داده است. تست pcr دقیق‌ترین آزمایش برای کرونا به شمار می‌رود که منفی کاذب دارد اما مثبت کاذب ندارد. منفی کاذب به این معناست که ویروس در بدن وجود دارد اما تعداد ذرات آن به اندازه‌ای نیست که حضور ویروس تشخیص داده شود. به عبارت دیگر فرد بیمار است اما بیماری تشخیص داده نمی‌شود.


 عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان با اشاره به این که  تست‌های آنتی‌بادی مورد اعتماد نیستند، گفت: این نوع تست هر عفونت خونی که منشا باکتری ویروسی داشته باشد را مثبت اعلام می‌کند، بنابراین برای تشخیص کرونا قابل‌اعتماد نیست. محققان در حال توسعه کیت تشخیصی برای کرونا در مرکز هستیم که اخذ  مجوزهای لازم و انجام آزمایش‌های بالینی آن چند ماهی طول می‌کشد.


مدیر مرکز تشخیص ژنتیکی کووید-19 پژوهشگاه رویان بیان کرد: گروهی از محققان به صورت موازی در حال مطالعه و بررسی اثربخشی سلول‌های بنیادی بر درمان کرونا کار می‌کنند. هدف از این مطالعه کاهش التهاب در بیماران مبتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن با استفاده از سلول‌های بنیادی است.


انتهای پیام/4021/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر