درخواست پای 20 میلیاردی محیطبان گتوندی!/ محبتخانی: انتشار شماره حساب از سوی محیطبان برای دریافت کمک مورد تأیید نیست
به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بیست و ششم فروردین ماه در نزدیکی روستای دوپیران در بخش مرکزی شهرستان گتوند، محیطبانی با نام سید امین هادیپور در کیوسک محیطبانی مورد هجوم چهار فرد مهاجم نقابدار قرار گرفت و در اثر درگیری پای راست این محیطبان با اسلحه شکاری مورد هدف قرار گرفت.
پای محیطبان گتوندی در دو مرحله قطع شد
شدت این جراحت به حدی بود که کادر درمانی به این نتیجه رسید که برای حفظ جان این محیطبان باید پای وی از زانو قطع شود.
نکته تأسفبرانگیز اینکه پس از مدتی پزشکان به این متوجه شدند که پای وی بهخاطر عفونت و استخوان مرده باید از حدود چهار سانتیمتر بالاتر از جای قبلی قطع شود.
با وجود اتفاق ناگواری که برای این محیطبان گتوندی اتفاق افتاد و این ضایعه بههیچ عنوان قابل جبران نیست ولی سازمان حفاظت محیط زیست تلاش کرد تا مراحل درمان این فرد در بهترین شرایط انجام دهد، بهطوریکه محیطبان مصدوم برای مداوا با یک دستگاه آمبولانس فوریتهای پزشکی شهرستان گتوند به بیمارستان خاتمالانبیای شوشتر، پس از اقدامات اولیه برای ادامه درمان به بیمارستان گلستان اهواز و در نهایت بعد از چند روز به بیمارستان پارس تهران اعزام شد.
انتشار شماره حساب برای دریافت کمک
پس از انتقال این محیطبان به تهران و ادامه روند درمانی، خبر پشتیبانی بیمهای و قضایی و حمایت مالی از این فرد از سوی محمدجواد اشرفی، مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان رسانهای شد.
اخیراً هم این محیطبان با انتشار شماره حسابی در فضای مجازی خواستار دریافت کمکهای نقدی برای خرید پای مصنوعی شده است. این جریانات این شائبه را ایجاد کرد که در جریان فرآیند درمان این فرد اهمال و کمکاری صورت گرفته است.
جمشید محبتخانی، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست در ارتباط با حواشی مطرح شده در این خصوص به خبرنگار آنا گفت: از زمان بروز حادثه تمام تلاش ما در راستای انجام فرآیند درمانی این محیطبان بدون کوچکترین وقفهای انجام شد. هزینههای درمان این محیطبان شامل 180 میلیون تومان هزینه دو ماه و نیم بستری در بیمارستان پارس تهران و انجام 6 عمل جراحی بود.
پیشنهاد بهترین پای مصنوعی در کشور با تعهد کامل بیمهای
وی ادامه داد: در زمان بستری این محیطبان گتوندی در بیمارستان مدیر بیمه طرف قرارداد سازمان محیطزیست متعهد شد تا هزینه تهیه بهترین پای مصنوعی در کشور را متعهد شود. این پای مصنوعی که در داخل کشور تولید میشود تمام قطعاتش وارداتی است و بهترین نمونه موجود در کشور است که برای جانبازان جنگ تحمیلی مورد استفاده قرار میگیرد.
فرمانده یگان حفاظت تصریح کرد: پس از انجام مراحل درمانی، محیطبان هادیپور برای ساخت پای مصنوعی به مرکز تخصصی ساخت پروتز اعزام شد تا نسبت به معاینه و قالبگیری برای ساخت پای مورد تأیید اقدام کند که قیمت آن حدود 200 میلیون تومان است.
محبتخانی با اشاره به این مطلب که پس از مدتی این محیطبان گتوندی پیشنهاد یک پای مصنوعی آلمانی را برای ما آورد که حدود 20 میلیارد ریال قیمت داشت، گفت: پس از بررسیهای انجام شده با متخصصان امر مشخص شد که این پای مصنوعی با نمونه مورد پیشنهادی ما از لحاظ عملکرد تفاوتی نداشته و نکته مهم اینکه این پای مصنوعی در خود آلمان و اروپا نیز چندان مورد استقبال قرار نگرفته است.
محیطبان هادیپور پای مصنوعی پیشنهادی را امتحان کند
وی با اظهار تأسف از حرکت این محیطبان گتوندی عنوان کرد: من از محیطبان هادیپور میخواهم تا حداقل از این پای پیشنهادی که بهترین نمونه در کشور است استفاده کند و در صورت هر گونه مشکلی ما در خدمت او بوده و مشکلش را رفع میکنیم.
فرمانده یگان حفاظت محیطزیست تصریح کرد: خرید چنین پای مصنوعی گرانقیمت مانند آن است که شما ماشین گرانقیمتی داشته باشید ولی از عهده هزینههای آن بر نیایید و مجبور شوید آن را در پارکینگ نگه دارید. تهیه چنین پای مصنوعیای، هزینه نگهداری بالایی دارد که با حقوق محیطبانی نمیتوان از پس هزینههای آن برآمد و اگر این روند ادامه پیدا کند او باید هر ماه شماره حسابی برای دریافت کمک منتشر کند.
انتشار شماره حساب برای دریافت کمک شایسته نیست
محبتخانی با بیان اینکه هر اقدامی که در خصوص انجام فرآیند درمانی از سوی سازمان محیطزیست انجام میگیرد به هیچ عنوان نمیتواند سلامتی این محیطبان را به او بازگرداند، گفت: انتشار شماره حساب در فضای مجازی در شأن محیطبانی و سازمان حفاظت محیطزیست نیست و این اقدام مورد تأیید ما نمیباشد.
براساس اطلاعات بهدستآمده در مورد مذکور سازمان محیطزیست و محیطبانی این سازمان در انجام اقدامات درمانی مربوط به محیطبان هادیپور کوتاهی نکرده و تلاش کرده تا این محیطبان در کوتاهترین زمان و با تحمل کمترین مشقت، رنج این نقص عضو را پشت سرگذاشته و به زندگی و کار خود بازگردد.
شایسته است تا این محیطبان عزیز با در نظر گرفتن شرایط خود و جامعه اقدام درست و صحیح را انجام داده و خود را بازیچه دست شبکههای مجازی و رسانههای معاند قرار نکند که از هر فرصتی بهدنبال ضربه زدن به نظام هستند.
انتهای پیام/4105/پ
انتهای پیام/