صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۲۸ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۹
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان:

آموزش مجازی بخش عظیمی از آموزش عالی آینده را تشکیل می‌دهد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) گفت: بخش عظیمی از آموزش در مراکز آموزشی کشور در همه سطوح در آینده‌ای نه‌چندان دور روی دوش آموزش مجازی خواهد بود.
کد خبر : 512965

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، پیام نجفی در نشست هم‌اندیشی با استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان بر اهمیت، همه‌گیری و تشکیل بخش اعظمی از آموزش عالی کشور در غالب آموزش مجازی تأکید کرد.


وی افزود: شرایط خاص این بیماری و شیوع آن در تمام دنیا همه ما را به این جمع‌بندی رساند که تابعیت از وضع موجود گریزناپذیر بوده و باید تمام شرایط و برنامه‌ریزی‌ها با درنظرگرفتن محدودیت‌ها و شرایط تحمیلی این بیماری صورت گیرد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با بیان اینکه این دانشگاه جزء نخستین مراکز علمی آغازکننده آموزش مجازی همزمان با شیوع کرونا در استان بوده است، خاطرنشان کرد: با مسجل‌شدن لزوم آموزش مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی، به پشتوانه تیم قوی و متعهدی که داشتیم و با تکیه بر ظرفیت‌های درونی در این واحد، همه تلاش و تأکیدمان بر تداوم، تقویت و رفع نواقص و کاستی‌های این سیستم آموزشی قرار گرفت و از همه همکاران و اعضای هیئت علمی می‌خواهم که در این راه با نظرات و پیشنهادات خود یاری‌گر ما باشند.


نجفی با بیان اینکه بخش عظیمی از آموزش در مراکز آموزشی کشور در همه سطوح در آینده‌ای نه‌چندان دور روی دوش آموزش مجازی خواهد بود، افزود: آن چیزی که می‌تواند ما را در مقایسه با سایر مراکز آموزش عالی در سطح استان یا کشور متمایز کند، تأکید بر ارتقای شاخص‌های علمی، آموزشی و پژوهشی است و مطمئن هستم با وجود حدود 350 عضو هیئت علمی صاحب‌نظر و وجود رشته‌ها و گروه‌های آموزشی مختلف که در بسیاری از این رشته‌ها، واحد دانشگاهی اصفهان(خوراسگان) به‌عنوان مرجع علمی شناخته شده است، این خواسته چندان دور از دسترس نیست.


واحد اصفهان جزء محدود دانشگاه‌های هدف برای دانشجویان غیرایرانی است


وی توضیح داد: با تلاش همه همکاران از بدو راه‌اندازی این دانشگاه، تاکنون جایگاه کنونی این واحد دانشگاهی بین مراکز آموزش عالی در سطح کشور جایگاهی ویژه بوده و با اعتباری که در طول این سال‌ها کسب کرده، توانسته نام خود را جزء معدود دانشگاه‌های هدف برای دانشجویان غیرایرانی برای ادامه تحصیل ثبت کند و این ظرفیتی است که با تداوم تلاش‌ها و سرمایه‌گذاری بیشتر در این زمینه، افق‌های روشنی را پیش روی این واحد دانشگاهی باز می‌کند.


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به وجود سرمایه‌های نهفته و قابل تمرکز و زمینه‌های فعالیت فراوان در دانشگاه عنوان کرد: با اجرای طرح پویش و فراهم‌شدن زمینه اشتغال همزمان با تحصیل برای دانشجویان و عملیاتی‌شدن نظام موضوعات و هدفمندشدن پایان‌نامه‌ها در راستای تأمین نیاز صنایع و بنگاه‌های اقتصادی، عملاً هر دانشجو یا فارغ‌التحصیل در هر مقطع تحصیلی علاوه بر ترسیم آینده شغلی خود و بهره‌مندی از تخصصی که آموخته، زمینه‌های ارتباط صنایع و واحدهای خدماتی و تولیدی و نیز سرازیرشدن سرمایه حاصل از این ارتباط دوسویه را به سوی دانشگاه را فراهم می‌کند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) در این نشست خواستار مشارکت و حضور بیش از پیش همه اعضای هیئت علمی همه رشته‌ها در زمینه‌های فعالیت موجود در دانشگاه یا در مجموعه دانشگاه آزاد استان اصفهان اعم از طرح پایش، سراهای نوآوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشکده‌های مأموریت‌گرا مورد تأکید معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی و ... شد.


وی تأکید کرد: پذیرای ایده‌ها و پیشنهادهای همه همکاران درباره ارتقای سطح کیفی و کمی دانشگاه در همه امور آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اقتصادی و یا سایر موضوعات مربوط هستیم.


به گزارش آنا، اعضای هیئت رئیسه واحد اصفهان با استماع نظر و پیشنهاد حاضران به درخواست‌ها و سؤالات ایشان در مباحث مختلف مانند همسان‌سازی حقوق، برگزاری امتحانات، تغییر نرم‌افزار آموزشی مورد استفاده در دانشگاه و تبعات ناشی از آن، ساختار سیار کارکنان در راستای تغییر موقت و کمک کارکنان با حجم کاری کمتر به کارکنانی با حجم کاری بالاتر، تصمیم‌گیری درباره  کلاس‌های عملی رشته‌هایی مانند تربیت‌بدنی یا پرستاری و ... پاسخ دادند.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر