تولید انبوه قطره آهن کودکان در انتظار مجوز وزارت بهداشت/ نوآوری برای حفظ سفیدی دندانها
احمد زندهدل در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با تشریح تازهترین فعالیتها و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور اظهار کرد: فعالیت این دانشگاه در حوزه گیاهان دارویی و مهندسی پژوهشی بسیار خوب بوده، بهطوریکه بعد از دانشگاه آزاد اسلامی مشهد رتبه دوم را در زمینه فعالیتهای پژوهشی داشته است.
وی با اشاره به آغاز فعالیت مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور اضافه کرد: مركز تحقيقات فناوری و فرآورش مواد نو دستاوردهای بسیار خوبی داشته و امیدواریم تا آخر سال دستاوردهای جدید و مفیدتری برای ما داشته باشند.
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور در پاسخ به این پرسش که مرکز رشد واحد متبوع شما اکنون میزبان چه تعداد هسته، واحد فناور و شرکت دانشبنیان است؟ عنوان کرد: 15 هسته فناور در مرکز رشد خود داریم و برخی از این هستههای فناور تبدیل به شرکت دانشبنیان شده و از مرکز خارج شدهاند و یک شرکت دانشبنیان نیز در واحد نیشابور به ثبت رسیده است.
زندهدل درباره محصول دانشبنیان و دستاورد برجسته علمی در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور بیان کرد: قطره آهنی تولید کردهایم که دندانها را سیاه نمیکند و اکنون در مراحل نهایی اخذ مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزشی پزشکی قرار دارد.
وی افزود: این قطره به کودکان از چهار ماه تا هشت سال داده میشود و مشکلی که این قطرهها دارد این است که دندان کودکان را بهشدت سیاه میکند. ابداع و نوآوری یکی از مراکز تحقیقاتی ما این بوده که قطره آهن را با همان کیفیت و ویژگی بدون اینکه دندانها را سیاه کند، تولید کرده و گواهی ثبت اختراع هم گرفته و اکنون هم در حال اخذ مجوز از وزارت بهداشت برای تولید انبوه این محصول هستیم.
6 طرح بروندانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور به نتیجه رسیده است
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور در پاسخ به این پرسش که آیا برای تولید این قطره آهن حامی مالی( اسپانسر) دارید؟ مطرح کرد: امکانات مالی ما به اندازه کافی نیست و باید از سرمایهگذار استفاده کنیم. بعد از اخذ مجوز از وزارت بهداشت با سرمایهگذار مذاکره خواهیم کرد.
زندهدل در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه در حوزه طرحهای درون و بروندانشگاهی چه فعالیتی داشتهاید؟ یادآور شد: تاکنون نزدیک به 6 طرح بروندانشگاهی داشتهایم و یکی از طرحها با مبلغ بسیار بالایی توسط «دکتر همتی» رئیس مرکز تحقیقات مواد نو به نتیجه رسیده که متخصصان مشغول کار هستند.
دورههای مهارتی را راهاندازی میکنیم
وی، فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور در حوزه مدارس مهارتی را ناکافی عنوان کرد و متذکر شد: مدارس مهارتی نداریم، اما مقرر شده دورههای مهارتی را راهاندازی کنیم.
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور در پاسخ به پرسش دیگر مبنی بر اینکه در طرح پایش و نظام موضوعات علمی چه موضوعاتی برای حل مشکلات منطقهای احصا و در سامانه مربوط بارگذاری شده است؟ تبیین کرد: ابتدا سؤالی از دانشگاه آزاد اسلامی دارم و آن اینکه چرا این دانشگاه طرح پایش را صرفاً به مراکز استانها اعلام کرد؟ کتابچه مربوط به طرح پایش فقط به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مراکز استانها ارسال شده است در حالیکه سایر واحدها نیز به محتوای طرح پایش برای فعالیت علاقهمند هستند.
زندهدل تشریح کرد: اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور از محتوای طرح پایش بیاطلاع هستند.
انتهای پیام/4078/4062/
انتهای پیام/