با طالبی چه نوع دسر هایی می توان درست کرد؟
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، دسر طالبی یکی از دسرهای خوشمزه و نوعی دسر کرمی و ژلاتینی است. اگر می خواهید از مهمانانتان در فصل تابستان پذیرایی کنید، پیشنهاد ما به شما دسر طالبی است که در کمترین زمان می توانید آن را تهیه کنید. برای تهیه انواع دسر طالبی با ما همراه باشید.
آموزش تهیه دسر طالبی
مواد لازم برای 3 نفر
- پوره ی طالبی: 180 گرم
- ژله طالبی: 1 بسته
- شیر سرد: نصف پیمانه
- پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- آب جوش: 1 لیوان بزرگ
- آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
- رنگ خوراکی سبز: چند قطره
- مقداری بستنی وانیلی و خلال پسته برای تزیین
مراحل تهیه: ابتدا طالبی را خرد کرده و در میکسر پوره کنید، خامه و شکر را اضافه کنید و بعد آبلیمو را نیز ریخته و میکس کنید.
پودر ژلاتین را با شیر سرد مخلوط کنید وبگذارید 5 دقیقه بماند تا حالت اسفنجی به خود بگیرد، سپس روی حرارت بخارکتری بگذارید تا ژلاتین بصورت کامل حل شود یا به جای این کار می توانید تا 40 دقیقه در ماکروفر بگذارید.
بعد از اینکه پودر ژلاتین کمی سرد شد، آن را به مواد داخل میکسر اضافه کنید.
نکته: توجه داشته باشید که مواد داخل میکسر، زیاد خنک و یخچالی نباشد چرا که اگر سرد باشد، پودر ژلاتین لخته شده و حالت ناخوشایندی ایجاد می کند.
مواد را کامل مخلوط کرده و در ظرف سرو ریخته و به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد خود را بگیرد.
بیشتر بدانید: طرز تهیه دسر عربی
می توانید داخل دسر چند قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنید. بعد از اینکه ژله سفت شد، قطعات طالبی را بریزید و بعد کمی ژله بریزید.
نکته: برای قطعات طالبی می توانید از قاشق اسکوپ از طالبی گردالی در آورده و روی دسر بچینید. روی قطعات طالبی ژله بریزید بطوری که طالبی ها جابه جا نشوند و معلق نمانند. بعد از ریختن ژله آن را به مدت یک ربع در یخچال گذاشته تا ژله خودش را بگیرد و جای طالبی ها محکم شود.
در آخر یک اسکوپ بستنی وانیلی اضافه کرده و روی آن را خلال پسته بریزید.
طرز تهیه دسر طالبی با شیر
مواد لازم برای 6 نفر
- طالبی شیرین: 1 عدد متوسط
- بستنی: 100 گرم
- خامه: 50 گرم
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- وانیل: 1/8 قاشق چایخوری
- شیر ولرم: 1 پیمانه
- پودر ژلاتین: 3 و 1/2 قاشق غذاخوری
نحوه تهیه: ابتدا طالبی را خرد کنید و همراه شکر و وانیل در مخلوط کن بریزید و میکس کنید. پودر ژلاتین را با شیر مخلوط کنید و آن را روی بخار آب یا کتری قرار دهید تا حل شود.
خامه و بستنی را با هم مخلوط کنید و سپس ژلاتین را نیز به آن اضافه کنید. مخلوط ژلاتینی را به طالبی میکس شده اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یک دستی حاصل شود. در آخر دسر طالبی را در قالب مورد نظرتان بریزید و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر آماده سرو کردن شود.
نکته: برای راحت خارج کردن دسر از قالب، کمی قالب را خیس کرده و به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید ویا حتی می توانید آن را کمی چرب کنید.
دسر موس طالبی
مواد لازم
- ژله طالبی: 1 بسته
- آب جوش: یک و نیم لیوان
- پوره طالبی: 2 لیوان
- پودره ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
- آب سرد: 6 قاشق غذاخوری
- خامه: ۱بسته ۲۰۰ گرمی
- شکر: نصف لیوان
مراحل تهیه: ابتدا یک بسته ژله طالبی را با آب جوش روی بخاری کتری آب قرار دهید تا حل شود. پودر ژلاتین را در آب سرد حل کنید و بعد از 10 دقیقه آن را روی حرارت کتری گذاشته تا ژلاتین به طور کامل در آب حل و شفاف شود.
طالبی را خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید تا پوره شود، سپس ژله را اضافه و مخلوط کنید و همچنین شکر و پودر ژلاتین و خامه را نیز اضافه کرده و میکس کنید. قالب مورد نظر خود را چرب کنید و مواد آماده شده را داخل آن بریزید و چند ساعتی در یخچال بگذارید تا دسر آماده سرو شود.
آموزش درست کردن دسر شیر طالبی
مواد لازم
- شیر: ۲ پیمانه
- طالبی: یک عدد متوسط
- شکر: به میزان لازم
- یخ خرد شده: به مقدار لازم
- بستنی: به دلخواه
دستور تهیه: طالبی را پوست گرفته و در ابعاد نسبتا کوچک خرد کنید. طالبی خرد شده را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید، سپس آن را در مخلوط کن ریخته و شیر و شکر و یخ را نیز به آن اضافه کنید و میکس کنید.
نکته: اگر کالری شیر طالبی برایتان مهم نیست و طعم عالی تری را می پسندید از بستنی سنتی و خامه نیز می توانید استفاده کنید.
دسر طالبی گلاسه
مواد لازم
- طالبی: 1 عدد
- بستنی وانیلی یا طالبی: 1 لیوان
نحوه تهیه: طالبی را خرد کرده و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید، سپس طالبی و بستنی را به مدت یک دقیقه در میکسر مخلوط کنید.
انتهای پیام/
انتهای پیام/