صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۰۰ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۹

چگونه با مواد در دسترس دسر عربی درست کنم؟

طرز تهیه دسر عربی خوشمزه؛ چگونه با مواد در دسترس دسر عربی درست کنم؟ دسر عربی در عین سادگی از خوشمزه ‌ترین و محبوب ‌ترین دسرهای عربی است و برخلاف دیگر دسرهای عربی مانند شعریه طرز تهیه آسانی دارد
کد خبر : 506947

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، دسر عربی در عین سادگی از خوشمزه ‌ترین و محبوب ‌ترین دسرهای عربی است و برخلاف دیگر دسرهای عربی مانند شعریه  طرز تهیه آسانی دارد و گزینه‌ی مناسبی برای سفره‌های افطار است.


دسر عربی با پتی بور


مواد لازم



  • شیر: 2 پیمانه

  • خامه صبحانه: 200 گرم

  • شکر: 3 قاشق غذاخوری

  • پودر کرم کارامل: 1 بسته

  • بیسکوییت پتی بور: 1 بسته

  • پودر ژلاتین: 2 قاشق غذا خوری

  • پودر کاکائو: 1 قاشق چایخوری سر پر

  • وانیل خاص: 18 قاشق چایخوری


طرز تهیه: پودر کرم کارامل را با شیر و شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا حل شوند.


پودر ژلاتین را با 1/4 پیمانه آب یا شیر ولرم مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار دهید تا پودر کاملا حل شود.


بیسکویت را به شیر اضافه کرده و از روی حرارت بردارید، سپس وانیل را هم اضافه کنید. زمانی که بیسکویت پتی  بور نرم شد آن را با میکسر مخلوط کنید.


خامه و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید، سپس میکس کنید تا یکدست شوند.



ژلاتین را روی بخاری کتری به مایه ی دسر عربی اضافه و مخلوط کنید.


زمانی که مایه دسر عربی گرم است آن را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید. 


میتوانید دسر را پس از خارج کردن از قالب با مواد مختلف تزیین کنید.


دسر عربی با کافی میکس


مواد لازم



  • شیر: 2 لیوان

  • پودر کرم کارامل: 1 بسته

  • پودر کافی میکس: 2 قاشق غذاخوری

  • پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری

  • بیسکویت پتی‌بور: نصف بسته

  • خامه صبحانه: 2 قاشق غذاخوری

  • آب: 5 قاشق غذاخوری


مراحل تهیه: پودر ژلاتین را  با آب روی بخار کتری بگذارید و شیر و پودر کرم کارامل و کافی میکس را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا حل شوند، سپس به ژلاتین اضافه کنید.


مواد را از روی حرارت برداشته و به همراه بیسکوئیت و خامه در مخلوط کن ریخته و میکس کنید.


سپس همه مواد را داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید، بعد به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید.


موقع آماده شدن دسر آن را در قالب بریزید.


دسر عربی موز


مواد مورد نیاز



  • شیر: ۲ پیمانه

  • پودر کارامل: ۱ بسته

  • پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذا خوری

  • مغز گردو خردشده: نصف پیمانه

  • بیسکویت پتی بور: ۱ بسته

  • پودر نسکافه یا پودر کاکائو: ۱ قاشق مربا خوری

  • خامه: ۲ قاشق غذا خوری


نحوه تهیه: پودر کرم کارامل را با شیر مخلوط کرده و به مدت یک دقیقه روی حرارت بگذارید. کرم کارامل آماده شده را با نصف بیسکویت پودر شده مخلوط کنید.


خامه و پودر نسکافه را اضافه کرده و هم بزنید و در آخر ژلاتینی را که در یک چهارم پیمانه آب ریختید را اضافه کنید.


بعد از مخلوط شدن مواد، قالب مورد نظر را چرب کنید و نصف مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.


بعد از گذشت 10 دقیقه موز حلقه شده و گردو خرد شده را روی مواد بریزید و بقیه مواد را نیز اضافه کنید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.


یک بسته پودر ژله را آماده کنید.


دسر را که هنوز در قالب است با استفاده از چنگال، سوراخ هایی با عمق کم درست کنید و ژله خنک شده را روی قالب بریزید و تا دوساعت در یخچال نگه دارید.



نکات طلایی در تهیه دسر عربی


می توانید انواع طعم دهنده همچون: دارچین، نسکافه، قهوه و …در تهیه دسر استفاده کنید.


برای خارج کردن دسر از قالب ابتدا دور آن را با چاقویی نوک تیز و باریک از دیواره جدا کنید و در ظرفی بزرگتر کمی آب ولرم ریخته و قالب را یک یا دو دقیقه در آب ولرم قرار دهید. ظرفی را که می خواهید دسر عربی را در آن برگردانید کمی خیس کنید.


به جای پودر ژلاتینی می توانید از ورق ژلاتین هم استفاده کنید. هر ورق ژلاتین معادل 1 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین است. باید ورق ژلاتین را در مقداری آب سرد به مدت پنج دقیقه خیس کرده و آن را داخل مایه دسر گرم بریزید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش آشپزی دسر
ارسال نظر