صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۱۸ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹

آموزش نحوه تهیه انواع سالاد مکزیکی | نکات مهم برای خوش طعم کردن آن

آموزش طرز تهیه انواع سالاد مکزیکی خوشمزه و مجلسی، روش درست کردن انواع سالاد مکزیکی را با نکات مهم آن در این مطلب بخوانید.
کد خبر : 505513

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، این سالاد علاوه بر طعم خوبی که دارد بسیار راحت و سریع آماده می‌شود و می توانید از سالاد مکزیکی به عنوان یک پیش غذای سالم و خوشمزه و یا حتی یک وعده‌ی شام استفاده کنید.


سالاد مکزیکی با کلم


مواد لازم



  • کلم بنفش: ۴ پیمانه

  • فلفل دلمه زرد خرد شده: ۱/۲ پیمانه

  • فلفل دلمه قرمزخرد شده: ۱/۲ پیمانه

  • هویج خرد شده: ۱ پیمانه پر

  • گشنیز خرد شده: ۱/۲ پیمانه

  • سیب زمینی پخته شده: ۱ پیمانه

  • پیازچه خرد شده: ۵ شاخه متوسط

  • فلفل هالوپینو یا معمولی: ۱ عدد


دستور تهیه: کلم پیچ‌ها را خوب بشویید و به صورت خلالی و یک اندازه خرد کنید و در ظرفی بریزید.



هویج ‌ها را شسته و روی آن را بتراشید سپس آن‌ها را دشت، رنده کرده و به مخلوط اضافه کنید.


فلفل دلمه ای خرد شده، فلفل هالوپینو خرد شده، سیب زمینی خلالی شده و گشنیز خرد شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.


سالاد را می‌توانید با سس مخصوص سالاد مکزیکی (که دستور تهیه آن در زیر آمده است) نوش جان کنید.


سس مخصوص سالاد مکزیکی با کلم و زیره


مواد لازم (زمان آماده سازی 5 دقیقه)



  • پودر زیره: ۳/۴ قاشق چایخوری

  • آب لیموی تازه: ۲/۳ پیمانه

  • پودر تخم گشنیز: ۱/۲ قاشق چای خوری

  • روغن زیتون: ۳ قاشق سوپ خوری

  • پودر فلفل قرمز: ۱/۴ قاشق چای خوری

  • عسل: ۱ قاشق سوپخوری

  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم


طرز تهیه: ابتدا در یک کاسه پودر زیره و پودر تخم گشنیز را مخلوط کنید. عسل، آبلیموی تازه و روغن زیتون را به آن اضافه کنی و هم بزنید.


 پودر فلفل چیلی را اضافه کنید و هم بزنید. نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه مواد را هم بزنید.



سالاد مکزیکی با کالباس و ذرت


زمان اماده سازی یک ساعت


مواد لازم



  • کلم پیچ بنفش: ۱/۲ کاسه ماست خوری

  • کلم پیچ سفید: ۱/۲ کاسه ماست خوری

  • کنسرو ذرت: 1 کاسه ماست خوری

  • کالباس: ۳۰۰ گرم

  • سس مایونز: 1 کاسه ماست خوری

  • شکر: ۱/۲ قاشق غذا خوری

  • ماست: 1 کاسه ماست خوری

  • سرکه: ۴ قاشق غذا خوری

  • نمک و فلفل: به مقدار لازم


دستور تهیه: کلم‌ های بنفش و سفید را برگ برگ کنید و بشویید، سپس آن‌ها را ریز خرد کنید.


کالباس را نیز ریز خرد کنید و همراه با کلم‌های خرد شده و ذرت مخلوط کنید. البته  کمی از ذرت و کالباس‌های خرد شده را برای تزئین کنار بگذارید.


تهیه  سس: سس مایونز و ماست را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل، شکر و سرکه را به ترکیب ماست و سس اضافه کنید وخوب با هم مخلوط کنید.


سس را به سالاد اضافه کنید و آن را نیم ساعت درون یخچال بگذارید تا سس‌ها به خورد سبزیجات برود. کمی از سس را برای تزئین روی سالاد نگه دارید.


سالاد مکزیکی با مرغ و ذرت


مواد لازم



  • کلم پیچ سفید: ۲۵۰ گرم

  • کلم پیچ بنفش: ۲۵۰ گرم

  • ذرت پخته شده  یا کنسرو ذرت: 80 گرم

  • کالباس یا گوشت مرغ پخته شده: ۳۰۰ گرم

  • نخود فرنگی: 80 گرم

  • خیار شور: ۲ عدد متوسط

  • هویج: 1 عدد متوسط

  • ماست: 300 گرم

  • سس مایونز: 200 گرم

  • سرکه سفید: ۳ قاشق غذا خوری

  • آبلیمو: ۳ قاشق غذا خوری

  • روغن زیتون: ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری

  • نمک و فلفل: به مقدار لازم


نحوه تهیه: کلم پیچ‌ها را برگ برگ کنید و خوب بشویید و به صورت خلالی خرد کنید و در ظرفی بریزید.



گوشت مرغ پخته شده یا کالباس ‌ها را نیز خرد کنید و به کلم‌ها اضافه کنید. هویج ها را شسته و روی آن ها را بتراشید و درشت رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید.


خیارشور را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. نخودفرنگی و ذرت پخته شده را اضافه کنید و کلیه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.


تهیه‌ سس سالاد: سس مایونز، ماست، سرکه، آبلیمو، روغن‌زیتون، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید تا یک دست شوند.


سس به دست آمده را روی سالاد ریخته و هم بزنید و کمی صبر کنید تا سس کاملا به خورد مواد برود. روی سالاد را می‌توانید با گوجه‌های گیلاسی، ذرت، کالباس یا ... تزئین کنید.


نکته: می توانید طبق ذائقه ی خود به این سالاد کشمش و قارچ نیز اضافه کنید.



سالاد ماکارانی مکزیکی


مواد لازم



  • ماکارونی فرمی: 500 گرم

  • ذرت: 100 گرم

  • لوبیا قرمز یا سفید یا چیتی پخته:  300 گرم

  • زیتون سیاه خرد شده:  100 گرم

  • گوجه فرنگی ریز نصف شده: 10 عدد

  • پیازچه خرد شده: 50 گرم

  • پیاز کوچک قرمز نازک حلقه شده: 1 عدد

  • گیشنیز خورد شده: 50 گرم

  • خیارشور خورد شده: 100 گرم

  • سس سالسای تند: 100 گرم

  • خامه: 150 گرم

  • مایونز: 100 گرم

  • پودر سیر: 1 قاشق چایخوری

  • پودر میخک: 1/2 قاشق چایخوری

  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

  • نمک: به مقدار لازم


طرز تهیه یالاد ماکارونی مکزیکی: در یک قابلمه مناسب ماکاروانی را حدود 10 دقیقه در آب جوش همراه با یک قاشق روغن مایع و نمک بگذارید پخته شود سپس با آب سرد آبکش کنید.


لوبیا را چند ساعت خیس کرده و سپس بپزید. می توانید از کنسرو لوبیا نیز استفاده کنید. سس سالسا، خامه و ادویه ها و آبلیمو را با هم مخلوط کنید و مواد سالاد را نیز اضافه کنید و مخلوط کنید.


برای تزیین سالاد، گوجه فرنگی های ریز و زیتون را خورد کرده و روی سالاد قرار دهید.


سالاد مکزیکی سبزیجات


مواد لازم



  • آووکادوی خرد شده: یک عدد

  • گشنیز خرد شده: یک پیمانه

  • سرکه‌ی سیب: یک سوم پیمانه

  • فلفل قرمز خرد شده: نصف پیانه

  • فلفل سبز خرد شده: نصف پیمانه

  • نخودفرنگی پخته شده: یک پیمانه

  • شکر: یک سوم پیمانه

  • نمک: یک قاشق چایخوری

  • فلفل: یک قاشق چایخوری

  • روغن زیتون: نصف پیمانه

  • ذرت پخته شده: یک پیمانه

  • پیاز قرمز خرد شده: یک عدد متوسط

  • گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد متوسط

  • لوبیا سفید پخته شده: یک پیمانه


نحوه تهیه: در ظرف بزرگی، روغن زیتون، شکر، سرکه سیب،  نمک و فلفل را با هم مخلوط ‌کنید.


گوجه فرنگی، نخودفرنگی، لوبیاسفید، ذرت و پیاز را به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید. گیشنیز خرد شده و فلفل قرمز و سبز را اضافه کرده و مواد سالاد را خوب به هم بزنید.


سالاد آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و موقع سرو آووکادو را به آن اضافه کنید.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر