صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مدیر پردیس سینمایی آزادی در گفتگو با آنا:

سینما درمانگاه روحی جامعه برای التیام زخم‌های کرونا است/ امیدی به تدبیر دولت نداریم!

مدیر پردیس سینمایی آزادی معتقد است که اکران دوباره فیلم‌های اسفند سال گذشته موضوعیت ندارد.
کد خبر : 494075

به‌گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، رئیس جمهور در جلسه امروز ستاد ملی مقابله با کرونا از آغاز به کار سینماها و همچنین فعالیت‌های موسیقی خبر داد.


حسن روحانی اعلام کرد سالن‌های سینما و کنسرت‌ها با شرط ظرفیت ۵۰ درصد و رعایت کامل پروتکل‌ها از اول تیرماه می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند.


این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که هنوز تکلیف شورای صنفی نمایش و اعضای آن مشخص نیست و باید دید در صورت بازگشایی احتمالی سالن‎های سینما کدام فیلم‌ها روانه پرده خواهند شد؟


درهمین ارتباط، سجادنوروزی مدیر پردیس سینمایی آزادی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: اگر قرار است فعالیت سالن‌های سینما با اکران همان فیلم‌های اسفندماه سال 1398 آغاز شود باید بگویم این بازگشایی دیگر موضوعیت ندارد چراکه به‌جز یک فیلم، سایر فیلم‌های اسفندماه شانس بسیار کمی برای فروش دارند و انگار که شما اصلاً سینماها را بازگشایی نکرده‌اید و مخاطبان انگیزه‌ای برای حضور در سینما ندارند.



بلیت سینما در همه روزهای هفته به جز پنجشنبه و جمعه نیم‌بها شود



وی اظهار کرد: دو ماه دیگر، محرم و صفر را داریم که فروش سینماها در این مقطع زمانی حدود هشتاد درصد افت را تجربه می‌کند. تازه این افت در شرایط عادی سال گذشته رقم خورده است. پس از این دو ماه هم فضل پاییز فرا می‌رسد که از همین الان زمزمه شیوع مجدد ویروس کرونا در این فصل هم به گوش می‌رسد، بنابراین با کمال تأسف باید اعلام کنم امسال برای سینمای ایران از دست رفته است. 


نوروزی درباره راهکارهاییکه بتوان تااندازه‌ای این خسارت‌‍ها را جبران کند نیز گفت: تاکنون که هیچ‌گونه تسهیلات مالی پرداخت نشده است؛ البته نمی‌توان فقط از وزارت ارشاد هم توقع داشت چراکه این نهاد حتی در زمان پیش از کرونا هم با محددیت منابع مالی مواجه بود.به نظر من این موضوع یک نگاه حاکمیتی جامع را می‌طلبد. 



 وی افزود: یکی از شفاف‌ترین بخش‌های سینمای ایران حوزه فروش است. وضعیت دخل و خرج سالن‌های سینما کاملاً مشخص است. دولت می‌تواندبا بررسی سامانه فروش سینمای ایران و با برآورد هزینه سالن‌های مختلف، متناسب با فروش هر سینما تسهیلاتی را در اختیار سینماداران قرار دهد.


مدیر پردیس سینمایی آزادی عنوان کرد: در سال 1398 مجموع فروش سینمای ایران 290 میلیارد تومان بود که از این مبلغ 140 میلیارد تومان به سینماداران تعلق داشت. این رقم بالایی نیست که دولت نتواند از پس آن بربیاید.هرچند دیگر امیدی به این تدبیرها نداریم؛ هنوز در شرایطی که سه ماه اخیر را تعطیل بودیم اما بیمه و مالیات را پرداخت می‌کنیم. چون همانطور که گفتم با از دست دادن فروش عید و در پیش بودن دو ماه محرم و صفر امسال برای سینمای ایران از دست رفته است.


نوروزی تصریح کرد: من این حمایت را یک وظیفه حاکمیتی و خارج از توانایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌دانم. این که تعطیلی چهارماهه و نبود فروش عید و دوماه محرم و صفر را درنظر نگیریم و صرفاً دستور بازگشایی بدهیم دردی را دوا نمی‌کند.


وی افزود: نکته مهم دیگری که باید به آن اشاره کنم این است که کرونا بالاخره دیر یا زود می‌رود. در آن شرایط، ما برای بازیابی روحی مردمی که از جدال با این بیماری خسته شده‌اندبهراهکارهایی نیاز داریم. در چنین شرایطی، اماکن مذهبی و بعد مکان‌های فرهنگی و هنری می‌توانند برای التیام این روحیه خسته و آسیب دیده نقش‌آفرین باشند. 



مدیر پردیس سینمایی آزادی عنوان کرد: اگر قرار باشد از این اماکن فرهنگی و هنری از جمله سالن‌های سینما حمایت نشود و تعطیل شوند در دوره التیام و بازیابی روحی دستمان خالی خواهد بود.



اگر بدون توجه به تعطیلی چهارماهه سینماها و در پیش بودن ماه‌های محرم و صفر، صرفاً دستور بازگشایی بدهیم دردیدوا نمی‌شود



نوروزی گفت: همانطور که در دوران پساکرونا اماکن متبرکه و مساجد از لحاظ معنوی تأثیرگذار خواهند بود، مکان‌های فرهنگی و هنریو سینما‌ها نیز درمانگاه روحی جامعه هستند. اگر سینماها ورشکسته شوند دیگر نمی‌شود در این حوزه از آنها بهره برد.


وی اظهار کرد: به‌نظرمن پس از بازگشایی سینماها به‌جای یک یا دوروز نیم‌بها بودن بلیت، باید در تمام روزهای هفته به جز پنجشنبه و جمعه نیم‌بها شود. این کاری است که بسیاری از کشورهای دنیا هم در پیش گرفته‌اند از جمله کره‌جنوبی که قیمت بلیت‌های سینما را 65 درصد کاهش داده‌اند. در این صورت شاید بخشی از خسارت و هزینه‌های سینماداران جبران شود.


 انتهای پیام/4104/


انتهای پیام/

ارسال نظر