صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۰ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۹
معاون وزیر بهداشت قزاقستان:

غلبه بر کرونا با ابتکارات فناورانه و دستاوردهای علمی ممکن است

اولشاس ابیشو با تاکید بر ضرورت گسترش همکاری‌های علمی برای مقابله با ویروس کرونا گفت: ابتکارات فناورانه و دستاوردهای علمی بهترین روش برای غلبه بر ویروس کروناست.
کد خبر : 492461

به گزارش  به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا ، معاون وزیر بهداشت قزافستان در دومین روز از هفتمین نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری که پیش از ظهر امروز به صورت مجازی برگزار شد، بیان کرد: ویروس کرونا خسارات جانی و مالی زیادی در جهان داشته است. قزاقستان از ۱۱ اردیبهشت آزمایش گسترده کارکنان خدمات عمومی در بخش درمان و نیروهای پلیس را آغاز کرد که برای بیماریابی بسیار مفید بوده است.


معاون وزیر بهداشت قزافستان گفت:  آزمایش تصادفی از بخش‌های دیگر جامعه نیز انجام شد و  اقدامات ضروری در فاصله گذاری اجتماعی و قرنطینه‌ها نیز انجام شد. آموزش بهداشت عمومی و آموزش به گروه‌های پرخطر از دیگر اقداماتی بود که به کنترل سرایت کرونا در قزاقستان کمک کرده است.


وی با اشاره به ارائه آموزش‌ها و نظارت‌های بهداشت عمومی به شکل دیجیتال مطرح کرد: همکاری با متخصصان از کشورهای دیگر می‌تواند به کنترل روند این بیماری کمک کند. تولید واکسن کرونا با همکاری و هم‌افزایی کشورها ممکن است. نشست استپ یکی از بهترین اقدامات و تجربه‌ای خوب برای همکاری دانشمندان در زمینه علمی است و بر این باوریم که با ابتکارات فناورانه و دستاوردهای علمی می‌توانیم بر این بیماری غلبه کنیم.


این دوره از نشست استپ با توجه به شیوع بیماری کرونا از ماه دسامبر در چین و ابتلای نزدیک به شش میلیون نفر در جهان و مرگ بیش از سیصو پنجاه هزار نفر به دلیل ابتلا به آن با نام همکاری‌های علمی و فناورانه در مقابله با چالش ویروس کرونا و با هدف تاکید بر اهمیت تبادل تجربیات و دانش ارزشمند و دستاوردها و ارائه بهترین زمینه از طریق نشست مجازی موضوعی در مورد کرونا، همچنین هم‌افزایی توانایی ها و ظرفیت‌های دانشمندان و متخصصان کشورهای اسلامی برای حل بحران کنونی جهانی برگزار می‌شود.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

برچسب ها: استپ کرونا
ارسال نظر