صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۴ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
دانشگاه آزاد علیه کرونا ۱۰۳/

وب یاد کرونای هنرمندان توسط واحد فرشچیان برگزار می‌شود

وب‌یاد کرونای هنرمندان با حضور علی‌اصغر تجویدی به‌صورت مجازی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد هنرهای اسلامی-ایرانی استاد فرشچیان برگزار می‌شود.
کد خبر : 490581

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، وب‌یاد کرونای هنرمندان با حضور علی‌اصغر تجویدی استاد نگارگری به همت دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد هنرهای اسلامی-ایرانی استاد فرشچیان و فرهنگستان هنر برگزار می‌شود.
این نشست روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۸ به‌‌صورت زنده از صفحه اینستاگرام به نشانی oh.farshchianuniversity برگزار می‌شود.
علی‌اصغر تجویدی در تاریخ ۱۰ آبان‌ماه ۱۳۲۷ خورشیدی در شهر فسا دیده به جهان گشود. وی پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی و متوسطه در سال ۱۳۵۲ به دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران برای تحصیل در رشته هنرهای تجسمی، گرایش مجسمه‌سازی وارد شد و در سال ۱۳۵۶ با کسب رتبه نخست دانشکده فارغ‌التحصیل شد.
وی تجربه تدریس در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و دانشکده هنر و معماری دانشگاه شیراز را در کارنامه درخشان خود دارد. آشنایی «تجویدی» با فرهنگ ایران باستان و تمدن‌های هخامنشی، اشکانی، ساسانی و نیز فرهنگ و هنر ایران در دوره اسلامی تأثیر شگرف در آثار وی داشته است.
تجویدی در طول زندگی هنری خود افتخارات بسیاری از جمله دریافت لوح افتخار در جشنواره بین‌المللی فجر در سال ۱۳۹۵، دریافت لوح افتخار چهره ماندگار از استانداری و بنیاد فارس‌شناسی در سال ۱۳۹۲ و دریافت لوح افتخار نگارگری و درجه یک هنری (دکتری) از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سال ۱۳۸۴ کسب کرده است.
از دیگر افتخارات این استاد نگارگری می‌توان به دریافت لوح افتخار به پاس آفرینش اثر «نوروز در تخت جمشید» از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال ۱۳۷۶، ️دریافت تقدیرنامه نگارگری ایرانی از استاد محمود فرشچیان در سال ۱۳۵۶ و ️دریافت دیپلم افتخار نگارگری ایرانی از Art Addiction Sweden در سال ۲۰۰۲ میلادی اشاره کرد.



انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر