صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۴ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹
مدیرکل دفتر مقابله با آلودگی‌های دريايی محیط زیست:

نخستین شرکت ایرانی مورد تأیید مركز كمک‌های متقابل در موارد اضطراری دريا ثبت شد

مدیرکل دفتر بررسی و مقابله با آلودگی‌های دريايی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: برای نخستین بار یک شرکت ایرانی در فهرست مورد تأیید «مركز كمک‌های متقابل در موارد اضطراری در دريا (MEMAC)» قرار گرفت.
کد خبر : 489581

ضیاء‌الدین الماسی در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در خصوص ثبت نخستین شرکت ایرانی در فهرست مركز كمک‌های متقابل در موارد اضطراری در دريا اظهار کرد: یکی از پروتکل‌های كنوانسيون كويت همكاری منطقه‌ای جهت مقابله با آلودگی‌های نفتی و ساير مواد در شرايط اضطراری است که با همکاری کشورهای منطقه خليج فارس و دريای عمان منجر به ایجاد «مرکز كمک‌های متقابل در موارد اضطراری در دريا (MEMAC) » شد.


وی با اشاره به این مطلب که مقر اصلی این مرکز در کشور بحرین است، گفت: مهم‌ترین وظیفه این مرکز این است که وقوع آلودگی‌های نفتی و ساير مواد در منطقه خليج فارس و دريای عمان را اطلاع رسانی کند و در صورتی‌که کشوری از کشورهای عضو این مرکز به هر دلیلی نیاز به کمک داشتند به آن کشور کمک می‌کنند.


مدیرکل دفتر بررسی و مقابله با آلودگی‌های دريايی سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: این مرکز همواره فهرستی از شرکت‌های فعال در این حوزه را در اختیار کشورهای عضو قرار می‌دهد تا از خدمات آنها استفاده کنند.


الماسی تصریح کرد: از سال 98 با پیگیری‌های مستمر این دفتر یکی از شرکت‌های توانمند ایرانی به  «مركز كمک‌های متقابل در موارد اضطراری در دريا (MEMAC) » معرفی و با تأیید آن برای اولین بار نام يک شركت ايرانی در ليست این مرکز ثبت شد.


وی در پایان از شرکت‌های ایرانی فعال در حوزه‌های نفتی خواست تا  برای همکاری با MEMAC با مراجعه به دفتر بررسی و مقابله با آلودگی‌های دريايی سازمان حفاظت محیط زیست درخواست همكاری خود را ارائه دهند تا روند معرفی آنها نيز از طريق اين دفتر به MEMAC صورت پذيرد.


انتهای پیام/ 4105


انتهای پیام/

ارسال نظر