صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
فناوری در مبارزه با کرونا/ ۲۳؛

دستگاه اکسیژن‌سنج خون ایران‌ساخت شد

یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است دستگاه سنجش سطح اکسیژن خون را بومی‌سازی کند.
کد خبر : 488690

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محصولات موردنیاز برای مقابله با کرونا تنها به ماسک، مواد ضدعفونی‌کننده محدود نمی‌شود. در این زمینه دستگاه‌ها و تجهیزات متعددی موردنیاز است. دستگاه پالس اکسی‌متر انگشتی ازجمله این تجهیزات موردنیاز است که کار سنجش اکسیژن در خون را انجام می‌دهد. ازاین‌رو یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است دستگاه سنجش سطح اکسیژن خون را بومی‌سازی کند.


مسعود صدری یکی از مدیران این شرکت دانش‌بنیان گفت: دستگاه پالس اکسی متر انگشتی در تجهیزات مختلفی ازجمله در ونتیلاتورها و دستگاه‌های پایش علائم حیاتی در مراکز درمانی مورداستفاده قرار می‌گیرد. درواقع این دستگاه عمل سنجش سطح اکسیژن در خون را انجام می‌دهد.


وی با اشاره به افزایش درخواست جهانی برای استفاده از دستگاه پالس اکسی متر انگشتی افزود: به دلیل مشکلات حاد تنفسی ناشی از بیماری کرونا، طبیعی است که میزان درخواست‌ها برای این دستگاه به شکل چشمگیری افزایش یابد. خوشبختانه با حمایت‌های صورت گرفته موفق شده‌ایم که این دستگاه را باقیمت تقریبی یک‌چهارم نمونه خارجی تولید کنیم.


صدری در ادامه گفت: بسیاری از مدل‌های موجود در بازار از باطری استفاده می‌کنند، اما دستگاه تولیدی این شرکت، از نوع شارژی است. در حال حاضر در حال آماده کردن سفارش سه هزار دستگاه هستیم و امیدواریم در نزدیک‌ترین زمان ممکن، سطح تولید را به 10 هزار دستگاه برسانیم.


وی همچنین بیان کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور را ترغیب و تشویق می‌کند که تولیدات فناورانه خود را برای مقابله با کرونا افزایش دهند. در این بین شرکت‌هایی که محصولات فناورانه موردنیاز را تولید کنند نیز از سوی این معاونت موردحمایت قرار می‌گیرند.


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

برچسب ها: دانش بنیان کرونا
ارسال نظر