صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۷ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
فناوری در مبارزه با کرونا/ ۲۴؛

سازمان جهانی بهداشت برنامه ردیابی ویروس کرونا را معرفی کرد

سازمان جهانی بهداشت اپلیکیشن ویژه‌ای برای ردیابی ویروس کرونا را طراحی و معرفی کرد.
کد خبر : 488683

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اینگجت، بیماری کرونا تقریبا در تمام کشورهای دنیا شیوع پیدا کرده و تا کنون میلیون‌ها نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند. کشورهای مختلف برای مقابله با ویروس کووید-19 و جلوگیری از شیوع گسترده‌تر آن برنامه‌های متفاوتی را دنبال می‌کنند و در این میان برخی از دولت‌ها نیز ترجیح دادند از اپلیکیشن‌های ردیابی استفاده کنند. حالا سازمان جهانی بهداشت(WHO) استفاده از نرم‌افزار ردیابی ویروس را مفید دانسته و با طراحی اپلیکیشنی خاص استفاده از آن را به همه کشورها توصیه کرده است.


برناردو ماریانو یکی از مقام‌های ارشد سازمان جهان بهداشت در مورد اپلیکیشن ردیابی ویروس کرونا گفت: سازمان جهان بهداشت با روش‌های مختلفی به دنبال مبارزه با بیماری کرونا و قطع زنجیره انتقال ویروس بین انسان‌ها است. برنامه ردیابی ویروس کرونا تا این لحظه برای تعدادی از کشورها معرفی شده و تا آخر ماه جاری میلادی(می) در اختیار همه مردم قرار می‌گیرد.


این سازمان به دنبال آن است که به تدریج قابلیت‌های اپلیکیشن ردیابی ویروس کووید-19 را افزایش داده و با همکاری گوگل و اپل از طریق مکالمه‌های روزمره کاربران مبتلایان به بیماری کرونا را شناسایی و آن‌ها را تعقیب کند. انتقاد‌های گسترده‌ای که از نفوذ در حریم شخصی کاربران به منظور ردیابی ویروس کرونا صورت می‌گیرد نتوانسته برنامه سازمان جهانی بهداشت(WHO) را متوقف کند.



سخنگوی گوگل درباره‌ همکاری این شرکت با WHO بیان کرد: گوگل متعهد شده است تا اطلاعات لازم از کاربران را در اختیار سازمان جهانی بهداشت قرار دهد ولی برای حفظ امنیت کاربران همه منابع دسترسی به اطلاعات موجود در حریم خصوصی مردم به صورت محرمانه حفظ می‌شوند.


شاید در کوتاه مدت اپلیکیشن‌های ردیابی ویروس کرونا تا حدی در مسیر مبارزه با این بیماری مفید واقع شوند ولی با توجه به سودهای کلانی که با فروش اطلاعات شخصی کاربران به شرکت‌های تبلیغاتی به دست می‌آید نمی‌توان مطمئن بود که تا زمان شکست کرونا همه طراحان اپلیکیشن‌های ردیابی حریم خصوصی کاربران را حفظ و اجازه هیچ گونه نفوذی را به آن‌ها را نمی‌دهند.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر