صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۹ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
بعد از چندین سال تعلل؛

گزارش تخلف دانشگاهی «برادر روحانی» به صحن مجلس رسید/ سکوت یک‌ساله «عارف» درباره مفقود شدن پرونده!

گزارش نحوه جذب برادر رئیس جمهور برای تحصیل در مقطع دکترا این هفته در دستور کار صحن قرار گرفته؛ پیش از این اعلام شده بود این گزارش در کمیسیون مفقود شده و علت اطاله رسیدگی همین بود.
کد خبر : 486939

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری آنا،  گزارش پذیرش و نحوه جذب حسین فریدون برای تحصیل در مقطع دکتری این هفته در دستور کار  صحن علنی مجلس قرار دارد.


سید جواد ابطحی پیش از این با اشاره به پایان کار پرونده برادر رئیس‌جمهور در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در کمیسیون آموزش مجلس به آنا گفته بود نامه‌ای که در رابطه با گزارش پرونده حسین فریدون تنظیم شده و امضای نمایندگان را داشت، به دلایل نامعلومی مفقود شد و دلیل اطاله رسیدگی به این پرونده همین بود.


عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تأکید کرده بود که پرونده حسین فریدون دارای تخلفات اداری و آموزشی ۱۰۰ درصدی بوده و قابل بررسی قضائی است. این گزارش قرائت در صحن مجلس شورای اسلامی با رأی نمایندگان تعیین تکلیف می‌شود که به قوه قضائیه فرستاده شود یا خیر.


پرونده تحصیلی حسین فریدون در تاریخ دهم بهمن سال ۱۳۹۵ در دستور کار کمیسیون آموزش قرار گرفت. در آن زمان محمدمهدی زاهدی که ریاست کمیسیون را برعهده داشت، دستور تشکیل کمیته ۳نفره‌ برای بررسی ابعاد و جزئیات بیشتر پرونده صادر کرد.


براین اساس کمیته سه نفره با حضور سید جواد ابطحی، محمد قمی و کارن خانلری تشکیل و این نمایندگان مسئول بررسی پرونده تحصیلی حسین فریدون شدند که ریاست این کمیته به محمد قمی سپرده شد.


بررسی پرونده تحصیلی فریدون در کمیته سه‌نفره به‌دلیل تعلل‌های صورت‌گرفته رئیس کمیته به زمان ریاست زاهدی بر این کمیسیون نرسید، تا جایی که در تاریخ ۲۹ خرداد سال ۹۷، سکان ریاست کمیسیون آموزش به محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید واگذار شد، اما عارف در طول یک سال ریاست در این کمیسیون درباره این پرونده هیچ اظهار نظری نکرد.


انتهای پیام/4034/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر