صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۰ - ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
وزیر آموزش‌وپرورش:

64 درصد از کلاس‌های درس در «شاد» در حال برگزاری است/ موعد کنکور احتمالا هفته اول مرداد

وزیر آموزش و پرورش گفت: تابه‌حال بیش از 60 درصد از دانش‌آموزان با جمعیتی بالغ‌بر 10 میلیون نفر و 94 درصد از معلمین در اپلیکیشن «شاد» حاضرشده‌اند و حدود 64 درصد از کلاس‌ها تاکنون در آن دایر شده است.
کد خبر : 486158

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش‌وپرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محسن حاجی میرزایی در گفتگوی زنده با یک برنامه تلویزیونی گفت: پس از ورود بیماری کرونا و تعطیلی مدارس، آموزش‌وپرورش، باید تکلیف آموزش را مشخص می‌کرد.


وی افزود:  در تعطیلی کوتاه‌مدت، نظام آموزشی خیلی دچار اشکال نمی‌شود اما چون به‌واسطه این بیماری فراگیر، تعطیلات طول کشید و ما باید کاری می‌کردیم لذا ابتدا به سراغ ارائه آموزش‌ها از طریق تلویزیون رفتیم و صداوسیما خیلی خوب پای‌کار آمد، اما آموزش نیاز به یک فضای تعاملی داشت که در آن امکان تمرین و آزمون و ... وجود داشته باشد.


وزیر آموزش‌وپرورش گفت: از طرف دیگر نحوه آموزش از طریق تلویزیون برای کل دروس ما که در حدود 250 درس در تمام پایه‌ها را شامل می‌شد، امکان‌پذیر نبود.


وی ادامه داد: ما باید همان مناسبات حقیقی بین دانش‌آموز و معلم را در فضای مجازی فراهم می‌کردیم و نهایتاً به ایجاد اپ اختصاصی آموزش‌وپرورش یعنی شبکه آموزشی دانش‌آموزان (شاد) اقدام کردیم و بهره‌برداری از این اپ را از نیمه شعبان آغاز کردیم که تابه‌حال بیش از 60 درصد از دانش‌آموزان با جمعیتی بالغ‌بر 10 میلیون نفر و 94 درصد از معلمین در این اپ حاضرشده‌اند و حدود 64 درصد از کلاس‌ها تاکنون در آن دایر شده است.


حاجی میرزایی گفت: طراحی و تهیه بستر آموزش مجازی در سند تحول آموزش‌وپرورش در حدود نه سال قبل آمده بود اما اجرا نشده بوده بود و تهدید کرونا فرصتی فراهم کرد که این جهش اتفاق بیفتد و آغاز به تهیه این بستر کنیم.


وی هدف اصلی ایجاد این شبکه را آموزش همه دانش‌آموزان دانست و ادامه داد: مأموریت آموزش‌وپرورش، آموزش همه دانش‌آموزان است و حتی یک نفر نباید از آموزش جا بماند به همین دلیل هرکسی را که امکان داشت از طریق شاد تحت آموزش قرار می‌دهیم و برای برخی مناطق کم‌جمعیت و دورافتاده که دانش‌آموزان با مشکلات ناشی از امکانات فضای مجازی روبه‌رو هستند، آموزش‌ها را از طریق راهبران آموزشی پیش بردیم و حتی در برخی مناطق کم‌جمعیت که امکان فاصله‌گذاری فیزیکی فراهم بود آموزش حضوری در فضای باز و با چینش پراکنده دانش‌آموز انجام می‌شود.


وزیر آموزش‌وپرورش در خصوص نحوه محاسبه و دریافت شهریه از طرف مدارس غیرانتفاعی و مدارسی که شهریه دریافت می‌کنند گفت: شوراهای آموزش‌وپرورش در مناطق مختلف کشور موضوع شهریه‌ها را بررسی می‌کنند و باید اگر خدمتی دریافت شده هزینه آن خدمت به مدرسه پرداخت شود ولی در مورد برخی برنامه‌های فوق‌العاده و بعضی خدمات مثل سرویس مدارس اگر خدمتی ارائه نشده باشد، پرداخت شهریه آن‌هم نباید صورت بگیرد.


وی در مورد زمان آزمون امتحانات نهایی و کنکور هم گفت: برای پایه دوازدهم طبق روال هرسال، آخر اردیبهشت پایان سال تحصیلی خواهد بود و پس از تعطیلات عید فطر، امتحانات از ۱۰ یا ۱۷ خرداد آغاز و تا یک هفته از تیر ادامه خواهد داشت؛ کنکور نیز ۲۰ روز پس از آخرین امتحان نهایی برگزار خواهد شد که حدوداً در صورت آماده بودن شرایط و بررسی اوضاع کرونا هفته اول مرداد قابل برگزاری است.


حاجی میرزایی در مورد نحوه ارزشیابی سایر مقاطع تحصیلی هم اشاره کرد: در سایر مقاطع ارزیابی به‌صورت توصیفی بیشتر انجام می‌شود و اختیارات بیشتری به معلم داده شده تا نسبت به تعیین نمره و سطح آموزشی دانش‌آموز اقدام کند اما اگر درجایی امکان آزمون حضوری وجود داشت به‌صورت حضوری و اگر این امکان نبود به‌صورت غیرحضوری به ارزشیابی و برگزاری آزمون اقدام می‌کنیم.


انتهای پیام/4145


انتهای پیام/

ارسال نظر