صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۰:۱۵ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹

تاریخچه زولبیا و بامیه

با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان تاریخچه و طرز تهیه زولبیا و بامیه یکی از شیرینی‌های محبوب این ماه را در این خبر بخوانید.
کد خبر : 485932

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا،زولبیا و بامیه شیرینی خوشمزه و محبوب نزد ایرانی هاست که این محبوبیت در ماه مبارک رمضان به اوج خود میرسد.


تاریخچه زولبیا و بامیه، شیرینی محبوب ماه رمضان


هر چند که زمان پیداش این شیرینی خوشمزه دقیق معلوم نیست اما می گویند این شیرینی مربوط به دوران ناصرالدین شاه است.


چون در بعضی از شهرها مواد شیرینی مثل کشمش و خرما موجود نبود و بردن آن ها به شهرهای دیگه نیز مشکلاتی چون خراب شدن آنها وجود داشت، تولید زولبیا و بامیه در آن شهرها گسترش پیدا کرد.


زولبیا و بامیه همانطور که گفتیم برای دوران ناصرالدین شاه بوده است و آن گونه که در تاریخ ناصری اشاره شده است که به قدری محبوب بوده که به عنوان هدیه نزد ناصرالدین شاه نیز آورده می شده.


از آن زمان تا به حال 150 سالی گذشته است و الان هم این خوراکی خوشمزه در همه ی شهرهای ایران در قنادی ها فروخته میشود و خوراکی محبوب در ماه رمضان می باشد.



انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر