صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۵ - ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
یک بازی دو سر باخت برای سالن‌دار و مخاطب؛

عجله برای بازگشایی سینما با طعم پراسترس کرونا/ کسی رغبت سینمارفتن دارد؟

با وجود پیشنهاد سازمان سینمایی برای بازگشایی داوطلبانه سینماها اما به دلیل ریسک اکران فیلم‌ها از سوی صاحبان آثار و نیز نگرانی عموم از رفتن به سالن‌ها، احتمال فعالیت سینما به‌ویژه تا بهبود شرایط بیماری کرونا دور از ذهن است.
کد خبر : 485678

به گزارش خبرنگار حوزه سینمایی گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، تعطیلی برنامه‌های فرهنگی و هنری و همچنین برپایی گردهمایی‌ها به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا و روزهای پرالتهاب موجود، فعلاً ادامه دارد و مشخص نیست آغاز بازگشایی این مراکز و برنامه‌ها از چه زمانی خواهد بود.


هرچند اخیراً مجوز فعالیت برخی برنامه‌ها مثل هنرهای تجسمی و گالری‌ها صادر شده بود؛ اما بنا بر خبرها این بخش از فعالیت‌های هنری نیز مورد استقبال قرار نگرفته و این به دلیل نگرانی‌هایی است که خود صاحبان گالری و عموم مردم از حضور در چنین فضاهایی دارند.


برای بازگشایی سالن‌های تئاتر و بالاخص سینمایی که همیشه مخاطبان ثابت و دائمی خود را داراست، به‌تازگی پیشنهادهایی از سوی برخی سینماداران و سازمان سینمایی ارائه شده است؛ از جمله آغاز به کار از عید فطر و البته داوطلبانه بودن فعالیت سینماها که روز گذشته در کارگروه مربوطه اعلام شد.



تصمیمات اخیر سازمان سینمایی برای بازگشایی داوطلبانه سینماها، متوجه صاحبان فیلم و نیز مخاطبی است که باید میل به اکران و تماشا در سالن‌ها را داشته باشند. با شرایط فعلی بعید است بتوان روی استقبال از سینما حساب جدی باز کرد.



این اتفاق بازهم کمی دور از ذهن به نظر می‌رسد و حتی با وجود بازگشایی احتمالی، شاهد استقبال سرد علاقه‌مندان و خصوصاً خانواده‌ها از رفتن به سالن‌های سینما خواهیم بود.


این آغاز به کار داوطلبانه و هزینه‌های ناشی از این فعالیت حداقلی، ممکن است به سبب عدم سوددهی، مخارجی دوچندان را برای سالن‌دارها به همراه داشته باشد تا جایی که منتج به ضرردهی باشد. آیا سینمادار خصوصاً سالن‌های بخش خصوصی به‌راحتی امکان چنین تصمیمی را دارند؟


از طرفی به دلیل حذف ناخواسته و اجباری اکران نوروز و حجم بالای فیلم‌های پشت خط مانده و البته بی‌رغبتی خیلی از فیلم‌سازان برای اکران آثارشان، رسیدن به یک ترکیب جدید در اولین زمان بازگشایی سینماها سختی مضاعف‌تری در پی خواهد داشت.


اینکه حتی فیلم‌هایی که برای اکران نوروز انتخاب شده بودند، در صورت انتخاب مجدد چقدر ریسک برای نمایش عمومی را می‌پذیرند خود سؤال جدی‌تری است. آیا در این شرایط و عدم تمایل احتمالی سینماروها به رفتن به سالن‌ها، بازهم حاضر به پذیرش این بازه زمانی هستند؟


مسئولین سازمان سینمایی خبر از ترکیب جدیدی از فیلم‌ها داده‌اند تا در اولین زمان مناسب، فیلم‌هایی را روی پرده ببرند که کمدی، مفرح و یا اکشن باشند. پیدا کردن چنین آثاری آن هم تولیداتی که باکیفیت باشند و جذب مخاطب کنند، در حداقل ممکن وجود دارد ولی بدون حمایت‌های خاص از صاحبان فیلم‌های پیشنهادی با متقاضی به نتیجه ایده‌آلی نخواهد رسید.


بنابراین تصمیمات اخیر سازمان سینمایی برای بازگشایی داوطلبانه سینماها و پیشنهاد‌هایی که در این راستا به ستاد ملی مبارزه با کرونا داده‌اند، متوجه صاحبان فیلم و نیز مخاطبی خواهد بود که باید میل و رغبت به اکران و تماشا در سالن‌ها را داشته باشند.


با شرایط فعلی و پیش رو بعید است به این زودی به توان روی استقبال از سینما و برنامه‌های هنری حساب جدی باز کرد.


انتهای پیام /4143/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر